• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Rögle
RBK

Rögles poängsvit tog slut på Hovet

25 januari 2018 21:04
Efter match

Rögles fina svit med poäng i fem raka matcher tog slut på på Hovet på torsdagskvällen. Djurgården vann med 6-2 i en match som Rögle tappade i andra perioden.


Torsdagskvällens utmaning för ett formstarkt Rögle (fyra segrar på de fem senaste matcherna) handlade om bortamöte på Hovet mot tabelltvåan Djurgården.
Det var ingen riktig karaktär på matchen inledningsvis, den slutade mållös men hemmalaget var klart närmast ett ledningsmål. Justin Pogge räddade bland annat ett friläge och stoppade en straff.

Rögle hade en jättechans i andra periodens inledning när Ted Brithén vann puck och tog sig in framför Djurgårdens mål men målvakten Joacim Eriksson räddade.
Rögle tappade dock snabbt initiativet och hade problem i egen zon där man stod stilla, tittade puck och tappade markeringen.
Linus Johansson gav hemmalaget ledningen efter drygt fem minuter när han helt fri framför Pogge enkelt kunde sätta ledningspucken.

Hemmalaget utökade ledningen i power play när Calle Ridderwall kunde slå in en retur efter 12:36 och knappt 30 sekunder senare styrde Lukas Vejdemo helt omarkerad in 3-0 med låret vid bortre stolpen.
Rögle tog time out och en klar uppryckning märktes i periodens slutskede.

Rögle behövde ett tidigt reduceringsmål i tredje men istället var det Djurgården som ökade till 4-0. Juniorbacken Samuel Jonsson gjorde mål för andra matchen i rad när han reducerade för Rögle men hemmalaget svarade med ett femte mål.
Rögle reducerade ännu en gång, Linus Sandin gjorde 2-5 på en snygg spelvändning men då återstod bara sju minuter och tiden rann ut för gästerna.
Matchen slutade till sist 6-2. Rögle åker hem till Skåne på fredagen och för ladda om för den viktiga hemmamatchen mot tabelljumbon Karlskrona på lördag i Lindab Arena.