• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Idag 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 14 Mars Mar
Söndag Sön 15 Mars Mar
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Rögle
RBK

Rögles poängsvit tog slut på Hovet

25 januari 2018 21:04
Efter match

Rögles fina svit med poäng i fem raka matcher tog slut på på Hovet på torsdagskvällen. Djurgården vann med 6-2 i en match som Rögle tappade i andra perioden.


Torsdagskvällens utmaning för ett formstarkt Rögle (fyra segrar på de fem senaste matcherna) handlade om bortamöte på Hovet mot tabelltvåan Djurgården.
Det var ingen riktig karaktär på matchen inledningsvis, den slutade mållös men hemmalaget var klart närmast ett ledningsmål. Justin Pogge räddade bland annat ett friläge och stoppade en straff.

Rögle hade en jättechans i andra periodens inledning när Ted Brithén vann puck och tog sig in framför Djurgårdens mål men målvakten Joacim Eriksson räddade.
Rögle tappade dock snabbt initiativet och hade problem i egen zon där man stod stilla, tittade puck och tappade markeringen.
Linus Johansson gav hemmalaget ledningen efter drygt fem minuter när han helt fri framför Pogge enkelt kunde sätta ledningspucken.

Hemmalaget utökade ledningen i power play när Calle Ridderwall kunde slå in en retur efter 12:36 och knappt 30 sekunder senare styrde Lukas Vejdemo helt omarkerad in 3-0 med låret vid bortre stolpen.
Rögle tog time out och en klar uppryckning märktes i periodens slutskede.

Rögle behövde ett tidigt reduceringsmål i tredje men istället var det Djurgården som ökade till 4-0. Juniorbacken Samuel Jonsson gjorde mål för andra matchen i rad när han reducerade för Rögle men hemmalaget svarade med ett femte mål.
Rögle reducerade ännu en gång, Linus Sandin gjorde 2-5 på en snygg spelvändning men då återstod bara sju minuter och tiden rann ut för gästerna.
Matchen slutade till sist 6-2. Rögle åker hem till Skåne på fredagen och för ladda om för den viktiga hemmamatchen mot tabelljumbon Karlskrona på lördag i Lindab Arena.