• Huvudsponsorer

Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Idag 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Hemma
Skellefteå
SKE
Borta
Rögle
RBK

Cam: "Krävs 60 minuter av desperation"

29 januari 2018 14:36
Inför match

Fyra matcher på åtta dagar - det är en intensiv och viktig period som väntar Rögle. Glädjande är att Ville Kolppanen, som blev överkörd i förlängningen i lördagens match, tränade för fullt på måndagen.


Efter en ledig söndag var Röglespelarna tillbaka i Lindab Arena på måndagen för träning och förberedelser inför en matchintensiv vecka där det är match varannan dag fram till måndag nästa vecka.
Skellefteå borta i morgon, därefter två raka hemmamatcher torsdag mot Brynäs och lördag mot Örebro och som avslutning derby borta mot Malmö måndag 5 februari. Tränare Cam Abbott är medveten om det tuffa schemat men vill inte blicka längre fram än morgondagens bortamatch i Skellefteå. – Det är bäst att bara fokusera på morgondagens match. Och inte heller titta på vad som händer i övrigt vad gäller andra lag eller andra matcher, säger han.

Det är en månad sedan som Rögle var i Skellefteå senast. Då var Rögle på väg mot en rejäl skräll när man efter en imponerande insats hade en 3-0-ledning med mindre än tio minuter kvar av matchen.
Tyvärr orkade man inte hålla emot hemmalagets vilda offensiv utan fick se sig besegrat med 4-3 efter förlängning.
– Jag hoppas på samma desperata inställning och insats i morgon. Fast i 60 hela minuter, det är det som krävs, säger Cam.

Efter en period av en lång rad bra insatser där laget tagit 19 poäng på tio matcher så var förra veckans resultat inte lika bra. En poäng blev det mot Djurgården och Karlskrona.
– Det känns som vi lättade lite på foten på gaspedalen. Och det har vi inte råd med. Det borde inte skett men det är kanske bra att få en väckarklocka nu när det finns tid att reparera, säger Cam.
Störst besvikelse var det efter lördagens strafförlust hemma mot jumbon Karlskrona (1-2).
– Det var inte så dåligt som vi alla kände just då direkt efter matchen. Vi skapade många chanser men utnyttjade inte vårt spelövertag.

Alla spelare som var med i lördagens match var med på måndagens träning och redo för veckans uppgifter. Även finske målvakten Ville Kolppanen som blev rejält påkörd och golvad av en motståndare i förlängningen i lördagens match.
Karlskronaspelaren fick matchstraff. Ville reste sig upp och stod resterande minuter samt straffläggningen.
– Jag mår bra i dag och är redo för spel om jag blir uttagen, säger Ville efter måndagens träning.