• Huvudsponsorer

Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Färjestad
FBK

Cam: "Vi vill avsluta starkt"

7 mars 2018 14:37
Inför match

Kontraktet är säkrat men två hemmamatcher återstår. Rögletränaren Cam Abbott öppnar för att ett nytt juniorlöfte ska få en rejäl chans. Samtidigt har han inga planer på att matcherna ska bli av vänskapskaraktär.


– Nej, vi ska avsluta bra. Det är något vi tar med oss in i nästa säsong. Dessutom har vi ett ansvar gentemot mot vår fina publik som ställt upp för oss hela säsongen, säger Cam.

Rögle slog Linköping på bortais på tisdagskvällen med 3-0 och kunde därefter glädjas över att spela i SHL även kommande säsong.
Spelarbussen rullade in till Lindab Arena strax efter 02:00 på natten till onsdagen och dagens träning blev en lättare variant där spelare kunde välja att gå på is, träna på gymmet eller gå ut och jogga en runda. På torsdag kväll väntar Färjestad i säsongens näst sista match i Lindab Arena.
– Vi samlas på torsdag morgon för att träna och fokusera på matchen. Det är viktigt att gå in med rätt inställning till en match så det inte händer något tråkigt. Och jag vill att vi ska avsluta som vinnare, säger Cam.

Hur laget formeras bestämmer man först på matchdagen. Men klart är att unga anfallslöftet Balint Horvath, som varit en extraforward i de senaste matcherna och fått några enstaka byten, ska få en rejäl chans.
– Ja, tanken är att Balint ska få en ärlig chans att visa upp sig, säger Cam.