• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Örebro
ÖRE

Rögle nollade Örebro

11 oktober 2018 21:11
SHL

Det blev en riktig thriller när Rögle tog säsongens första seger. Ett vilt kämpande Rögle med en storspelande Justin Pogge i målet kunde besegra Örebro med 2-0 (1-0, 0-0, 1-0) och därmed få en efterlängtad trepoängare.


Det var hemmalaget Rögle som inledde matchen bäst. Redan efter knappt tre minuter låg ledningspucken i Örebros mål. Backen Jonas Ahnelöv smög upp och efter fint förarbete av Taylor Matson och Linus Sandin bakom Örebro-målet kunde Jonas få ett bra skottläge. Hans skott letade sig in mellan benen på Örebros målvakt Eero Kilpeläinen.
För första gången den här säsongen var Rögle i ledningen. Det blev inte mer mål i perioden även om båda lagen hade chanser.

I andra skapade Rögle flera fina chanser att utöka ledningen. Leon Bristedt (i boxplay), Daniel Zaar och Taylor Matson hade alla jättechanser men skotten i öppet läge träffade Örebro-keepern.
Tempot i matchen var högt. När Kodie Curran åkte ut för andra gången i matchen skapades det tryck mot Röglemålet. Justin Pogge i hemmamålet var bra och svarade för flera fina räddningar.
I periodens slutsekund utbröt ett rejält bråk vilket slutade i fyra utvisningar vardera för lagen - men ändå spel 5 mot 5.

Det blev en nervös tredje period, inte minst för hemmafansen i Lindab Arena. Med tre och en halv minut kom sköna 2-0. Duktige Daniel Zaar drog upp ett anfall och sköt, målvakten räddade men returen tog på Leon Bristedt och in i Örebros mål.
Örebro tog ut målvakten med drygt två minuter kvar men man drog på sig en utvisning och Rögle fick avsluta matchen i powerplay.
Det blev inga fler mål och Rögle kunde fira med fansen efteråt.