• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Hemma
Mora
MIK
Borta
Rögle
RBK

Rögle tog första bortasegern

30 oktober 2018 21:12
Efter match

Rögle tog en blytung trepoängare borta mot Mora. Man vann med 3-1 efter en mycket väl genomförd bortamatch som avgjordes definitivt med 13 sekunder kvar då Kodie Curran satte 3-1 i tom bur. Det var Rögles tredje seger på de fyra senaste matcherna.


Det blev en ganska avvaktande inledning på matchen i Jalas Arena där lagen kände lite på varandra de första tio. Hemmalaget hade ett skott i ribbans överkant och Lucas Elvenes var helt fri var de enda målchanserna av kvalitet.
Inom loppet av 30 sekunder drog Olle Liss och Daniel Bertov på sig utvisningar och hemmalaget fick ett jätteläge att ta ledningen. Hemmalaget utnyttjade 5-mot-3-läget genom att ta ledningen.
Med 31 sekunder kvar av perioden kvitterade Rögle. Craig Schira sköt och Leon Bristedt styrde snyggt upp pucken i nättaket.

Även om spelet böljade fram och tillbaka så var det Rögle som kopplade greppet om matchen. Laget var tight i egen zon och släppte sällan förbi hemmaspelarnas skott - de gånger man gjorde det så fanns målvakten Justin Pogge på plats. Och man var spetsigare framåt.
Knappt 13 minuter in på perioden bröt backen Samuel Jonsson dödläget. Han sköt ett snabbt skott från blå som gick rakt in i bortre krysset och en 2-1-ledning för Rögle. Slutminuterna av perioden var Rögles, Lucas Elvenes briljerade med några högklassiga frispelningar av lagkamrater men varken Nils Höglander eller Linus Sandin lyckades från nära håll överlista hemmamålvakten Isak Wallin. Bara 1-0 i mål för Rögle men 15-4 i skott för skåningarna.

Ju längre tredje perioden led desto desperatare blev Moras attacker men Röglespelarna offrade sig helhjärtat i defensiven samtidigt som formstarke Pogge i målet höll tätt.
Med 13 sekunder kvar avgjordes matchen definitivt när Kodie Curran slog pucken från egen zon i Moras tomma mål - första bortasegern för säsongen är därmed ett faktum.