• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Idag 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Tisdag Tis 17 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Rögle
RBK

Leon Bristedt hjälte i förlängning igen!

30 december 2018 20:17
SHL

För andra matchen i rad blev Leon Bristedt Rögles hjälte i förlängningen. 58 sekunder in på förlängningen i Scandinavium slog Leon till och satte 3-2 till Rögle i bortamötet mot Frölunda efter en ny mycket stark insats av Rögle.


Rögle fick klara sig utan både lagkapten Craig Schira och anfallaren Linus Sandin som inte kunde följa med till Göteborg och årets sista match. Båda spelarna listas som dag-till-dag och kan vara tillbaka till nästa match borta mot Brynäs den 5 januari.
Rögle stod för en tuff utmaning i årets sista match, hemmalaget Frölunda kom till matchen med fem raka segrar i SHL och serieledare.
De första tio minuterna i Scandinavium brukar vara tuffa, Rögle klarade sig nästan men efter knappt nio minuter kunde en omarkerad Oliwer Fjellström göra 1-0.
Rögle kom tillbaka, Taylor Matson prickade stolpens insida och ut men efter 14:14 kvitterade man. Olle Liss slog knästående in en egen retur. Innan pausvilan återtog hemmalaget ledningen genom Lucas Raymond.

I andra tog Rögle över mer och mer, man spelade lugnt och med bra marginaler och skapade oreda då och då framför hemmamålvakten Johan Gustafsson.
Efter drygt 13 minuter kom kvitteringen, i powerplay. Daniel Zaar var med på en retur efter ett Mattias Sjögren-skott och pucken tog på målvakten och gick i en bana in i målet. Liss och Zaar var för övrigt Rögles målskyttar i segermatchen i Göteborg i november.
Noterbart är att Rögle inte drog på sig någon utvisning i de två första perioderna och hade fem raka perioder utan att ha besökt utvisningsbåset.

I tredje tog hemmalaget över lite igen, man fick längre anfall på Rögle och trycket ökade mot duktige Justin Pogge i målet.
Den långa sviten utan utvisningar tog slut 7:35 in på tredje då Daniel Zaar blev utvisad. Rögle redde ut det numerära underläget och ytterligare ett senare i perioden. Perioden slutade mållös och gick till förlängning.
Och precis som i fredags mot Djurgården blev Leon Bristedt när han 58 sekunder in på förlängningen sköt 3-2 till Rögle som därmed tog bonuspoängen.