• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Rögle
RBK

Linus frågetecken - Kruse kallas hem

29 december 2018 13:25
Inför match

Ett halvt dygn efter urladdningen och övertiodssegern hemma mot Djurgården var Röglespelarna tillbaka på Lindab Arena - för träning och fokusering mot årets sista uppgift som är bortamatch mot serieledande Frölunda.


– Det är en ny tuff uppgift som väntar oss. Killarna svarade för ett grymt bra jobb igår och nu gäller det att ladda om snabbt. Det kommer att krävas samma insats i morgon i Göteborg, säger tränare Cam Abbott.
Spelarna fick själv välja träningsform: is eller gym. Majoriteten valde isen medan en handfull körde ett pass i gymmet på andra våningen.
– Det är viktigt att ta hand om kropparna och killarna vet bäst vad de behöver. Men jag trodde nog att fler skulle välja bort isen så vi kunde tittat lite mer video, säger Cam och ler.

Matchen mot Djurgården var en riktig urladdning och det var en hel del ispåsar i omklädningsrummet efteråt. Hur laget formeras mot Frölunda bestäms först i morgon efter matchvärmningen.
Anfallaren Linus Sandin fick lämna matchen i går och är ett frågetecken inför morgondagens fight.
Dessutom kommer Rögle att kalla hem målvakten Emil Kruse från Västervik till den här matchen eftersom Ville Kolppanen är avstängd en match till. Emils Västervik möter Björklöven hemma på lördag kväll och Emil ansluter sen till Rögle på söndagen.
– Jag har sett några matcher med Emil och han har gjort det bra. Det är för den här matchen som vi tar hem honom, säger Cam.

Cam ser fram emot matchen i Göteborg - här vann Rögle med 2-1 för ett par månader sedan.
– Så vi vet att vi kan vinna i den arenan och det ger en positiv känsla. Även om det var en tuff match igår så var den rolig att spela och jag tror killarna ser fram emot en ny sådan i morgon. Jag hoppas vi kan plocka fram samma energi och inställning igen även om vi troligen inte får samma fina stöd på läktarna som i Lindab Arena, säger han.
Tillgängliga spelare till matchen mot Frölunda:
Målvakter: Justin Pogge, Emil Kruse, Calle Clang.
Backar: Daniel Bertov, Craig Schira, Jesper Williamsson, Samuel Jonsson, Jonas Ahnelöv, Alen Bibic, Jakob Bondesson, Isac Johnsson.
Forwards: Leon Bristedt, Daniel Zaar, Ted Brithén, Mattias Sjögren, Nils Höglander, Daniel Widing, Trevor Mingoia, Taylor Matson, Olle Liss, Kevin Wennström, Christopher Bengtsson, Erik Andersson, Simon Ryfors.
Frågetecken: Linus Sandin.
Saknas: Kodie Curran (med Kanadas landslag), Ben Youds (skadad), Lucas Elvenens (JVM-spel).
Matchen i Scandinavium börjar kl 18:00.