• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Idag 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 14 Mars Mar
Söndag Sön 15 Mars Mar
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Färjestad
FBK

Tung start spräckte segersviten

20 februari 2019 21:08
Efter match

Rögles fina segersvit efter uppehållet tog slut på onsdagen. Ett effektivt och formstarkt Färjestad vann med 6-1 i Lindab Arena efter att ha gjort 3-0 i första och i princip avgjort matchen där.


Två av seriens mest formstarka lag drabbade samman i Lindab Arena på onsdagskvällen. Både Rögle och serieledande Färjestad hade tre raka segrar efter uppehållet - men den här kvällen bröts hemmalagets svit.
Rögle fick en mardrömsstart när gästerna startade bäst och tog ledningen efter dryga minuten efter ett pucktapp av hemmalaget i egen zon.
Rögle hämtade sig och skapade flera fina målchanser men avsluten var inte tillräckligt vassa.
Istället kunde gästerna göra 2-0 efter 16 minuters spel efter en snabb omställning och ett riktigt jobbigt 3-0-mål med bara tre sekunder kvar av perioden.

Nästa mål var viktigt - och det gjorde gästerna i powerplay mitt i andra. Ted Brithén fick till sist hål på nollan när han reducerade efter fint förspel efter tolv minuters spel.
Rögle jagade ett andra mål för att få nerv i matchen men istället var det värmlänningarna som visade prov på sin effektivitet ännu en gång när man ökade på till 5-1 efter ett nytt hemmamisstag. Till sist slutade matchen 6–1. Rögle får chans till att revanschera sig på hemmais redan på lördag då Mora gästar kl 15:15.