• Huvudsponsorer

Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Djurgården
DIF

Högklassigt drama när Rögle vann

7 mars 2019 21:30
Match

Rögle är tillbaka på vinnarspåret. Ted Brithén var tillbaka och visade vägen med tre poäng, Justin Pogge storspelade och ett effektivt powerplay var några av byggstenarna i Rögles 5-3-seger över Djurgården i Lindab Arena.


Hemmamötet mot Djurgården var Rögles näst sista i Lindab Arena i grundserien. Ett slutspelsjagande hemmalag mot ett Djurgården som behövde poäng för att positionera sig så högt upp bland topp 6-lagen - det var upplagt för en bra fight mellan två skridskostarka lag.
Och Rögle fick en drömstart, poängkungen Ted Brithén var tillbaka efter fem matchers frånvaro, och han visade vägen direkt när han spelade fram Daniel Zaar till 1-0 efter 33 sekunders spel.
Glädjen blev kortvarig, minuten senare kvitterade gästerna och tog till viss del över spelet.
Rögle fick chansen i powerplay efter 13 minuter och 7 sekunder senare hade Ted Brithén petat in 2-1 för Rögle på en retur efter stolpskott av Kodie Curran. I periodens slutminut fick Rögle ett nytt numerärt överläge och då satte Daniel Zaar 3-1, pass från bland annat Brithén som svarade för tre poäng i första perioden i sin comeback.

Rögles powerplay var stekhett den här kvällen. I andra fick man en ny chans i spelformen - och Kodie Curran petade in 4-1 i tom bur efter fin pass av Linus Sandin. Rögles tredje powerplay-mål på fyra försök. Publiken i den välfyllda Lindab Arena njöt.
Gästerna reducerade men trots 18-7 i skott till Djurgården i mellanperioden så slutade den 1-1 i mål.

Gästerna kröp närmre när man reducerade igen i början av tredje och det blev ännu ett drama i Lindab Arena den här vintern. Justin Pogge storspelade i kassen och med bara sekunder kvar satte Linus Sandin avgörande 5-3.

Rögle har närmast två bortamatcher, Brynäs på lördag och därefter derby innan grundserien avslutas hemma mot Skellefteå på torsdag.