• Huvudsponsorer

Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Rögle
RBK

Rögle klart för slutspel efter ny seger!

9 mars 2019 20:14
Match

25 års väntan är över - Rögle är klart för SM-slutspel för andra gången i klubbens historia. Ett uppoffrande försvarsspel, en het Justin Pogge i målet och ett effektivt powerplay låg bakom Rögles 4-1-seger i Gävle.


Efter segern i torsdags hemma mot Djurgården hade Rögle chansen att säkra en slutspelsplats i bortamötet i Gävle på lördagskvällen.
Motståndaren Brynäs var å andra sidan i desperat behov av en seger för att kunna gå till slutspel. Och det var hemmalaget som inledde bäst - man tog tag i taktpinnen mot ett lite passivt Rögle vars målvakt Justin Pogge direkt fick visa upp sin klass. Det var 9-1 i skott till hemmalaget efter tio minuters spel.
Med en dryg minut kvar tog hemmalaget ledningen.

I andra blev det bättre, Pogge fortsatte imponera och framåt var det Rögles powerplay som visade vägen. Daniel Zaar kvitterade efter tre minuter i gästernas första numerära överläge, Mattias Sjögren slog in 2-1 i Rögles andra powerplay efter drygt åtta minuter. Och efter att ha klarat av två numerära underlägen satte Daniel Bertov 3-1 med en och en halv minut kvar av perioden.

Rögle fick en tuff start i tredje, två raka utvisningar och nästan fyra minuter i boxplay - men ett helhjärtat och uppoffrande försvarsspel hjälpte man Pogge med att hålla rent.
Rögle spelade smart och försökte hålla motståndaren på utsidan. Det tillresta supportrarna från Ängelholm gjorde en lika stark match på läktaren och när Erik Andersson (hans första mål i Rögle) satte 4-1 i tom bur med knappt 50 sekunder kvar så tystnade även hemmaklackens trumma.

Rögle avslutar grundserien med derby borta på tisdag och därefter avslutning hemma mot Skellefteå på torsdag. Sen väntar slutspel...