• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Idag 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Örebro
ÖRE

Rögle föll hemma efter sent avgörande

26 oktober 2019 20:20
Efter match

Rögle åkte på säsongens andra förlust på hemmais när Örebro gästade Catena Arena på lördagkvällen. Matchen slutade 3-2 till Örebro sedan man gjort segermålet med knappt två minuter kvar.


I hemmalägret pratade man innan nedsläpp om att komma ut rejält från start men det blev inte riktigt så. Starten var trevande och Örebros ledningsmål efter dryga fyra minuter var rättvist.
Men Rögle arbetade sig in i matchen och tog över taktpinnen. Leon Bristedt var het och tryckte välförtjänt in 1-1 efter knappt nio minuter. Rögle hade sen ett riktigt bra powerplay som borde gett utdelning och hete Bristedt träffade ribban.
1-1 stod sig dock perioden ut.

Andra började som den första - med ett mål för gästerna. Direkt efter ett numerärt överläge för Rögle kunde gästerna göra 2-1. Rögle hade tre raka powerplay i andra men var inte lika vassa som i matchens första. Spelkvaliteten pendlade i andra men med fem minuter kvar kom 2-2. Hårdskjutande backen Éric Gélinas fick träff från blå och Örebros målvakt Dominik Furch var chanslös.
2-2 stod sig perioden ut och det blev ånyo en spännande avslutning i Catena Arena. Det såg ut att gå mot en ny förlängning men med knappt två minuter kvar av tredje utnyttjade gästerna en dålig hemmapassning i mittzon som blev en omställning och 3-2 till Örebro. Rögle tog ut målvakten men förgäves.

Rögle åker nu iväg på en bortaturné i nästa vecka, två raka bortamatcher tisdag och torsdag mot Djurgården och Luleå innan man vänder hem för ny lördagsmatch i Catena Arena mot Linköping kl 15:15. Därefter väntar säsongens första landslagsuppehåll.