• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Idag 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Rögle
RBK

Ungt Rögle föll i Luleå

31 oktober 2019 21:08
Efter match

Rögle räckte inte riktigt till i torsdagens bortamatch mot Luleå. Hemmalaget vann matchen med 4-1 (1-0, 2-0, 1-1) där vi i alla fall kan konstatera att Kevin Wennström fick göra sitt första A-lagsmål.


Det var ett rekordungt Röglelag som tränare Cam Abbott satte ut på isen i Coop Arena den här kvällen. Hela sju juniorer var med. Matchbilden i första blev den förväntade - ett tight spelande Rögle lät hemmalaget ha mycket puck och försökte hålla Luleå-spelarna på utsidan. Det lyckades ganska länge men i första periodens slutminut tappade man markeringen vid bortre stolpen och Luleå kunde få hål på Röglemålvakten Christoffer Rifalk.
Andra perioden började inte så bra, tre minuter var spelade när 2-0-pucken låg i Röglemålet. Ett skott från blå ändrade riktning på en Röglespelare och ställde Rifalk helt. Rögle hade svårt att skapa någon het chans, förutom i powerplay. Uppförsbacken blev rejält brant när hemmalaget gjorde 3-0 med drygt två minuter kvar av perioden.

Tidigt i oktober vände Rögle ett underläge mot Luleå till seger hemma i Catena Arena men den här kvällen blev det en lite för tuff uppgift. Kevin Wennström gav Rögle lite hopp när han från nära håll tryckte in 1-3-reduceringen efter fint förspel av Niklas Hansson. Det var Kevins första mål i A-laget. Rögle vaskade fram ett par riktigt fina chanser till att reducera ytterligare men Joel Lassinantti gjorde ett par vassa räddningar.
Rögle tog ut målvakten i ett sista försök att komma närmre men istället kunde hemmalaget lyfta in 4-1 i tom bur.
Rögle reser hem till Ängelholm på fredagen efter två bortamatcher med tre poäng med sig hem från tisdagens drabbning på Hovet. På lördag väntar hemmamatch i Catena Arena mot Linköping kl 15:15 och därefter är det uppehåll i SHL i en och en halv vecka.