• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Rögle
RBK

Ungt Rögle föll i Luleå

31 oktober 2019 21:08
Efter match

Rögle räckte inte riktigt till i torsdagens bortamatch mot Luleå. Hemmalaget vann matchen med 4-1 (1-0, 2-0, 1-1) där vi i alla fall kan konstatera att Kevin Wennström fick göra sitt första A-lagsmål.


Det var ett rekordungt Röglelag som tränare Cam Abbott satte ut på isen i Coop Arena den här kvällen. Hela sju juniorer var med. Matchbilden i första blev den förväntade - ett tight spelande Rögle lät hemmalaget ha mycket puck och försökte hålla Luleå-spelarna på utsidan. Det lyckades ganska länge men i första periodens slutminut tappade man markeringen vid bortre stolpen och Luleå kunde få hål på Röglemålvakten Christoffer Rifalk.
Andra perioden började inte så bra, tre minuter var spelade när 2-0-pucken låg i Röglemålet. Ett skott från blå ändrade riktning på en Röglespelare och ställde Rifalk helt. Rögle hade svårt att skapa någon het chans, förutom i powerplay. Uppförsbacken blev rejält brant när hemmalaget gjorde 3-0 med drygt två minuter kvar av perioden.

Tidigt i oktober vände Rögle ett underläge mot Luleå till seger hemma i Catena Arena men den här kvällen blev det en lite för tuff uppgift. Kevin Wennström gav Rögle lite hopp när han från nära håll tryckte in 1-3-reduceringen efter fint förspel av Niklas Hansson. Det var Kevins första mål i A-laget. Rögle vaskade fram ett par riktigt fina chanser till att reducera ytterligare men Joel Lassinantti gjorde ett par vassa räddningar.
Rögle tog ut målvakten i ett sista försök att komma närmre men istället kunde hemmalaget lyfta in 4-1 i tom bur.
Rögle reser hem till Ängelholm på fredagen efter två bortamatcher med tre poäng med sig hem från tisdagens drabbning på Hovet. På lördag väntar hemmamatch i Catena Arena mot Linköping kl 15:15 och därefter är det uppehåll i SHL i en och en halv vecka.