Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 19 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Lördag Lör 24 April Apr
Måndag Mån 26 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Rögle
RBK

Fina segersviten bröts i Gävle

9 januari 2020 21:17
Efter match

En fin svit med bra defensiv och fyra raka segrar tog slut på torsdagskvällen för Rögle. Hemmalaget Brynäs vann med 5-2.


Rögle fick en olycklig start i machen mot Brynäs där hemmalaget, som precis förändrat på tränarsidan, gick upp i en 2-0-ledning efter två snabba mål trots att Rögle var det spelmässigt bättre laget. JVM-spelarna Nils Höglander och Dominik Bokk var tillbaka i laget och efter fint samarbete kunde Bokk sätta reduceringspucken och ge Rögle en biljett in i matchen.
I andra sjönk kvaliteten och hemmalaget fick mer att säga till om. På en spelvändning kunde Brynäs öka på till 3-1, det är första gången sedan 30 november som Rögle släpper in mer än två mål i en match. I periodens slutskede fick Simon Ryfors matchstraff - slashing enligt domarna - och istället för att jaga reduceringsmål fick Rögle spela boxplay i fem minuter i slutet av andra och början av tredje.
Det klarade man av bra och man flyttade sen upp spelet. Men istället för att komma närmre gjorde hemmalaget 4-1 på en spelvändning och därmed var matchen avgjord. Till sist slutade det 5-2 sedan Leon Bristedt gjort Rögles andra mål i powerplay med en och en halv minut kvar - för Rögles del är det bara att glömma den här matchen och ta revansch på lördag då Leksand kommer till Catena Arena för årets första hemmamatch.