• Huvudsponsorer

Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 14 Mars Mar
Söndag Sön 15 Mars Mar
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Rögle
RBK

Fina segersviten bröts i Gävle

9 januari 2020 21:17
Efter match

En fin svit med bra defensiv och fyra raka segrar tog slut på torsdagskvällen för Rögle. Hemmalaget Brynäs vann med 5-2.


Rögle fick en olycklig start i machen mot Brynäs där hemmalaget, som precis förändrat på tränarsidan, gick upp i en 2-0-ledning efter två snabba mål trots att Rögle var det spelmässigt bättre laget. JVM-spelarna Nils Höglander och Dominik Bokk var tillbaka i laget och efter fint samarbete kunde Bokk sätta reduceringspucken och ge Rögle en biljett in i matchen.
I andra sjönk kvaliteten och hemmalaget fick mer att säga till om. På en spelvändning kunde Brynäs öka på till 3-1, det är första gången sedan 30 november som Rögle släpper in mer än två mål i en match. I periodens slutskede fick Simon Ryfors matchstraff - slashing enligt domarna - och istället för att jaga reduceringsmål fick Rögle spela boxplay i fem minuter i slutet av andra och början av tredje.
Det klarade man av bra och man flyttade sen upp spelet. Men istället för att komma närmre gjorde hemmalaget 4-1 på en spelvändning och därmed var matchen avgjord. Till sist slutade det 5-2 sedan Leon Bristedt gjort Rögles andra mål i powerplay med en och en halv minut kvar - för Rögles del är det bara att glömma den här matchen och ta revansch på lördag då Leksand kommer till Catena Arena för årets första hemmamatch.