• Huvudsponsorer

Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 14 Mars Mar
Söndag Sön 15 Mars Mar
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Rögle
RBK

Janne: "Det blir en lurig uppgift för oss"

8 januari 2020 12:30
Inför match

Rögle åker till Gävle för bortamatch mot Brynäs på torsdag kväll - målet är att förlänga segersviten och samtidigt ta revansch för övertidsförlusten där uppe tidigare i höstas. Motståndaren Brynäs har precis bytt tränare.


– Det är en rolig match som väntar. Samtidigt blir det en väldigt lurig uppgift för oss. De har precis förändrat på tränarsidan och det brukar innebära förändringar. Både i hur de spelar och vi kommer att möta ett heltaggat lag. Samtyidigt så är det en varningsklocka för oss, vi kommer att möta ett desperat lag, säger Rögletränaren Janne Larsson.
– Fokus för oss måste ändå vara att vi fortsätter göra rätt saker och spelar vårt spel, fortsätter Janne.

Rögle kommer till matchen i Gävle med stort självförtroende. Laget har vunnit sex av de sju senaste matcherna och har fyra raka segrar med sig.
– Det finns många orsaker till att det går bra men ska jag ta fram något specifikt så vill jag lyfta fram vår defensiv, den har varit väldigt bra. Och så har vi haft bra målvaktsspel. Alla jobbar hårt för varandra. Även i matcher där vi mött motståndare som haft mycket puck så har vi lyckats skapa många bra chanser.
I lördagens segermatch mot Frölunda gjorde backen Craig Schira comeback och till morgondagens match är JVM-duon Nils Höglander och Dominik Bokk tillbaka i laguppställningen.
– Nils och Dominik har gjort det väldigt bra på mästerskapet och kommer in med bra energi. De har sett väldigt pigga ut på träningarna så det ska bli spännande att se dem i match, säger Janne.
Rögle åker till Gävle redan i kväll. Junioren Melker Eriksson spelar med J20 i kväll och flyger sen upp på torsdagen för att ansluta till A-laget.

Så här såg formationerna ut på träningen:
Målvakter: Roman Will och Christoffer Rifalk.
Backar: Kodie Curran-Samuel Jonsson, Daniel Bertov-Samuel Johannesson, Erlend Lesund-Craig Schira, Jakob Bondesson-Isac Johnsson.
Kedjor: Leon Bristedt-Ted Brithén-Daniel Zaar, Dennis Everberg-Anton Bengtsson-Taylor Matson, Nils Höglander-Simon Ryfors-Dominik Bokk, Erik Andersson-Kevin Wennström-Hampus Gustafsson.
Saknas: Niklas Hansson, Éric Gélinas, Mattias Sjögren, Nick Sörensen, Adam Edström - alla skadade.
Junioranfallaren Melker Eriksson spelar med J20 i kväll och ansluter till truppen under torsdagen.