Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Fredag Fre 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Onsdag Ons 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Tisdag Tis 2 November Nov
Onsdag Ons 3 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Söndag Sön 7 November Nov
Onsdag Ons 17 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Luleå
LHF

Rögle föll hemma mot serieledaren

16 januari 2020 21:15
Efter match

Det blev en målrik tillställning när serieledande Luleå gästade Catena Arena på torsdagskvällen. Gästerna imponerade från start och vann med 7-4.


Rögle fick sämsta tänkbara start i den här matchen, två raka utvisningar och ett ledningsmål för Luleå i spel 5 mot 3 gjorde att gästerna tog kommandot. Gästerna ökade på till 2-0 innan halva första var spelad.
I periodens slutskede blev Rögles målkung Daniel Zaar illa tacklad bakom motståndarmålet och fick lämna matchen. I det följande 5 mot 3-spelet reducerade Leon Bristedt och Rögle var med i matchen igen.
Daniel Zaar kunde inte spela vidare men hälsade efteråt att han mådde bra efter omständigheterna.
Många trodde på en målsnål och tillknäppt tillställning men de fick fel. I andra ramlade puckarna in åt båda håll. Gästerna gick upp till en 4-1-ledning efter mål i både powerplay och boxplay men Rögle svarade med två raka reduceringar. Dominik Bokk gjorde mål för tredje matchen i rad i powerplay och unge backen Samuel Johannesson gjorde 3-4, hans första SHL-mål. Luleå kunde dock dryga ut ledningen till två mål igen med ett 5-3-mål bakom nyss inbytte Roman Will i Rögles mål och Rögle hade en tuff uppgift när man skulle komma ikapp i tredje perioden.

Till tredje hade gästerna stramat upp sitt spel och släppte inte till något. Med tio minuter kvar gjorde man 6-3 på en spelvändning och därmed var matchen avgjord. Till sist slutade matchen 7-4 till Luleå - Dennis Everberg blev Rögles fjärde målskytt den här kvällen.
Rögle åker till Örebro för match på bortais på lördag innan det är dags för nästa hemmamatch, mot Skellefteå på tisdag i nästa vecka.