Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 19 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Lördag Lör 24 April Apr
Måndag Mån 26 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Skellefteå
SKE

Rögle vände och vann över Skellefteå

27 februari 2021 20:14
Efter match

Rögle är tillbaka i vinnarspåret. Laget visade prov på bra moral när man ett par gånger kom tillbaka från underläge och till sist vände och vann hemmamötet mot Skellefteå. 4-2 slutade matchen.


Efter två raka förluster var serieledande Rögle ute efter en seger på lördagskvällen i toppmötet hemma mot tabelltrean Skellefteå.

Men det var gästerna som tog initiativet i spelet och även gjorde första målet. Ett backskott som styrdes in bakom Johan Gustafsson i hemmamålet.

Rögle kvitterade tre minuter in på andra. En snygg spelvändning där Olli Palola och Joey LaLeggia saxade sig genom Skellefteås försvar, Palola avslutade kallt med en backhand, hans tionde mål för säsongen. Målet godkändes efter videobedömning för att se att pucken var över mållinjen. Gästerna tog ledningen igen mitt i perioden men med knappt två minuter kvar av andra kvitterade Rögle igen. Moritz Seider, den unge stjärnbacken, noterades för sitt sjätte mål med ett skott från blå.

Fem minuter in på tredje tog Rögle ledningen för första gången. Adam Tambellini hittade rätt från sin favoritvinkel, ute vid höger tekningspunkt, och skottet satt i nättaket. Hans tolfte mål för säsongen och 3-2 till Rögle.

Anton Bengtsson gjorde sen 4-2 drygt tolv minuter in på tredje när han var stensäker i friläge. Skellefteå tog ut målvakten i slutminuterna men kom inte närmre.

Johan Gustafsson gjorde sin första match sen 4 februari och var riktigt bra i Rögles mål.

Nu väntar ett nytt uppehåll för Rögle i SHL för att andra lag med färre antal spelade matcher ska hinna i kapp. Nästa Rögle-match är tisdagen den 9 mars kl 18:00 mot Oskarshamn.