• Huvudsponsorer

Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Söndag Sön 19 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Torsdag Tor 6 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Onsdag Ons 12 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep

Press/media

Varmt välkommen till Rögle BK och våra matcher i Lindab Arena!

Rögle BK strävar alltid efter att ha en bra och öppen relation till media.
Vi ackrediterar i första hand utsända reportrar från etablerade medier med daglig utgåva samt med hockey som ett av sina huvudsakliga bevakningsområden. Även gästande lags webredaktion är givetvis välkommen att ackreditera sig till matcherna i Lindab Arena.
Samtliga som avser bevaka en match i Lindab Arena, skrivande press, radio, TV och fotografer (stillbild+rörlig) ska ackreditera sig senast 16:00 dag före match.
Ackrediteringsansökan görs till Lasse Mauritzson, kommunikationsansvarig:
Mejl: [email protected]
Tele: + 46 708- 78 46 17


Notera att...
...fotografer som avser arbeta nere i fotobåsen vid sargkant ska bära hjälm. Detta för att förbättra säkerheten och skydda mot skador.
...då vi har ett begränsat antal platser på pressläktaren gäller principen först till kvarn, utifrån vår huvudsakliga policy där vi i första hand ackrediterar etablerade medier med daglig utgåva och hockey som ett huvudsakligt bevakningsområde.
...som fotograf har du möjlighet att antingen bevaka matchen från pressläktaren eller från våra fotobås vid sargkant. Arbetsplatser för fotografer med strömkälla och uppkoppling finns dels på pressläktaren samt i nära anslutning till fotobåsen vid sargkanten.
...videointervjuer måste göras mot SHL:s pressvägg som finns uppsatt i foajén utanför omklädningsrummen. Inga intervjuer får filmas i omklädningsrum, och inga filmkameror eller mobilkameror är tillåtna i omklädningsrum efter match.

Scouter/scouts
Scouter är välkomna till våra hemmamatcher i Lindab Arena. Vi har begränsat antal platser på medialäktaren men har tillgång till några sittplatser i direkt anslutning till medialäktaren samt access till mediarum.
Priset för sittplatsen är reducerat till 200 kr och ni beställer scoutbiljett genom att ackreditera till Lasse Mauritzson på mejl [email protected] senast dagen före match.
Ni betalar via swish, 123 369 8966, eller bankgiro 466-5568. Skriv ”scout, NHL-klubb och matchdatum” i meddelanderutan. Biljett och ackrediteringsbricka hämtas ut i medias entré.
Ni kan även betala och hämta ut biljetten i biljettkassan – meddela då det önskemålet vid biljettbeställning.

Presskonferensen

Presskonferens hålls cirka 10 minuter efter slutsignalen i Rögle-TV:s studio i spelarfoajén. Intervjuer av spelare efter match sker i spelarfoajén utanför omklädningsrummen. Representant från Rögle BK finns på plats för att hjälpa till att få fram intervjupersoner.

 

Arenainformation och service
Vägbeskrivning till Lindab Arena hittar Du här.
Pressingången på Lindab Arena är mitt på långsidan, ca 20 meter till höger om VIP-entrén. 
Pressläktaren finns på våning 3, mitt på långsidan i anslutning till TV-bryggan.
Ackrediterad press har eget fikarum på våning 3.

Intervjuer och reportage mellan matcher
Spelare och tränare är tillgängliga för intervjuer i anslutning till träningar (ej matchdag) för etablerad media med ansvarig utgivare. Dessa sker efter träningens slut i spelarfoajén i Lindab Arena.Kontakta gärna undertecknad så kan vi bistå med att allt flyter så smidigt som möjligt.
Vid önskemål om telefonnummer eller annat upplägg för reportage, kontakta undertecknad så försöker vi lösa detta.
Tänk på att våra spelare och ledare också behöver vila. Om ni behöver få kontakt med en spelare eller ledare utanför normal kontorstid så skicka ett sms först och fråga. Eller kontakta undertecknad.
Vid träningar är det möjligt att filma (efter särskild överenskommelse) och fotografera från fotobåsen vid sargkanten. Även vid träningar filmas intervjuer utanför omklädningsrum vid SHL:s pressvägg.

Frågor om skador och annat
Vid frågor om skador, sjukdom eller andra idrottsrelaterade frågor så är det vd Marcus Thuresson som uttalar sig i dessa ämnen. Intervjuönskemål med skadade spelare skickas till Marcus Thuresson.