• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Idag 27 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Tisdag Tis 17 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov

Press/media

Pressinformation 2020/21

Varmt välkommen till Rögle BK och våra matcher i Catena Arena!

Alla journalister, reportrar och fotografer, behöver ackreditera sig till Rögles hemmamatcher i Catena Arena. En behörig uppdragsgivare krävs.
Vi ackrediterar i första hand utsända från etablerade medier med daglig utgåva samt med hockey som ett av sina huvudsakliga bevakningsområden. Även gästande lags webredaktion är givetvis välkommen att ackreditera sig till matcherna i Catena Arena.
Ackreditering sker till pressansvarig Lasse Mauritzson senast 24 timmar innan matchstart.
Mejl: [email protected]
Tele: + 46 708- 78 46 17

Speciella regler pga Corona hösten 2020:

Ackreditering måste göras senast 24 timmar innan matchstart, bekräftelse att ni får plats skickas tillbaka senast efter att ackrediteringstiden gått ut. Platserna på pressläktaren är ännu meer begränsade än vanligt på grund av de avstånd som måste hållas mellan varje person. Vi kan därför komma att behöva att prioritera och säga nej till ackrediteringsansökningar.

Endast en fotograf i respektive fotobås, resterande fotografer får fottografera från läktaren.

Pressrummet är öppet och där finns kaffe och vatten. Pressrummet är öppet 75 minuter efter slutsignalen.

Efter matchen hålls presskonferens i ett av juniorlagens omklädningsrum cirka 10 minuter efter slutsignal.

Intervjuer med spelare sker i mixad zon i spelarfoajén. Vägvisning dit från pressläktaren av pressvärd. Önskemål om spelare för intervju ges till kommunikationsansvarig eller pressvärd så tar vi ut spelarna till den mixade zonen.

Pressparkering/entré
Vi har ett antal reserverade platser för press på den stora parkeringen (första infarten in till höger). Platserna är markerade med skyltar. Pressingången i Catena Arena är mitt på långsidan, ca 20 meter till höger om VIP-entrén. 
Vägbeskrivning till Catena Arena hittar Du här.

Pressrum/pressläktare
Pressrummet finns på plan 2 i västra foajén (samma sida som pressentrén). En trappa upp direkt efter pressentrén. Här finns arbetsplatser och information om aktuell match. Vi serverar kaffe/the/vatten.
Vår pressläktare finns på plan 3, en trappa upp från pressrummet, överst på sektion F.
Endast ackrediterad media har tillträde till pressläktare och pressrum.

Fotoplatser
Vi har fotobås vid sarkanten i båda avbytarbåsens förlängning. Det finns plats för en fotograf i vardera. Notera att fotografer som arbetar i fotobåsen vid sargkant ska bära hjälm. Arbetsplatser för fotografer med strömkälla och fast uppkoppling finns både i fotobåsen och i ett rum i direkt anslutning till fotobåsen vid sargkanten samt givetvis i pressrummet.

Presskonferens
Presskonferensen hålls cirka 10 minuter efter slutsignalen i foajén utanför omklädningsrummen. Intervjuer av spelare efter match sker i foajén utanför omklädningsrummen. Representant  från Rögle BK finns på plats för att hjälpa till.
Videointervjuer måste göras mot SHL:s pressvägg som finns uppsatt i foajén utanför omklädningsrummen. Inga intervjuer får filmas i omklädningsrum, och inga filmkameror eller mobilkameror är tillåtna i omklädningsrum efter match.

Notera att...
...då vi har ett begränsat antal platser på pressläktaren gäller principen först till kvarn, utifrån vår huvudsakliga policy där vi i första hand ackrediterar etablerade medier med daglig utgåva och hockey som ett huvudsakligt bevakningsområde.

Scouter/scouts
Scouter är välkomna till våra hemmamatcher i Catena Arena. Scoutbiljett beställs genom att ackreditera till Lasse Mauritzson på mejl [email protected] senast dagen före match.
Biljett och ackrediteringsbricka hämtas ut i medias entré.

Intervjuer och reportage mellan matcher
Spelare och tränare är tillgängliga för intervjuer i anslutning till träningar (ej matchdag) för etablerad media. Dessa sker efter träningens slut i spelarfoajén i Catena Arena. Kontakta gärna undertecknad så kan vi bistå med att allt flyter så smidigt som möjligt.
Vid önskemål om telefonnummer eller annat upplägg för reportage, kontakta undertecknad så försöker vi lösa detta.
Tänk på att våra spelare och ledare också behöver vila. Om ni behöver få kontakt med en spelare eller ledare utanför normal kontorstid så skicka ett sms först och fråga. Eller kontakta undertecknad.
Vid träningar är det möjligt att filma (efter särskild överenskommelse) och fotografera från fotobåsen vid sargkanten. Även vid träningar filmas intervjuer utanför omklädningsrum vid SHL:s pressvägg.

Övrigt
Vid frågor om skador eller sjukdom så är det fysioterapeut Christopher Alvengrip som uttalar sig i dessa. Övriga frågor så är det sportchef Chris Abbott som uttalar sig.