Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Fredag Fre 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Onsdag Ons 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Tisdag Tis 2 November Nov
Onsdag Ons 3 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Söndag Sön 7 November Nov
Onsdag Ons 17 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

Press/media

Pressinformation 2020/21

Varmt välkommen till Rögle BK och våra matcher i Catena Arena!

Alla journalister, reportrar och fotografer, behöver ackreditera sig till Rögles hemmamatcher i Catena Arena. En behörig uppdragsgivare krävs.
Vi ackrediterar i första hand utsända från etablerade medier med daglig utgåva samt med hockey som ett av sina huvudsakliga bevakningsområden. Även gästande lags webredaktion är givetvis välkommen att ackreditera sig till matcherna i Catena Arena.
Ackreditering sker till kommunikationsansvarig Peter Ekholm senast 24 timmar innan matchstart.

Mejl: [email protected]

Tele: + 46 73-393 87 26

Speciella regler pga Corona hösten 2020:

Ackreditering måste göras senast 24 timmar innan matchstart, bekräftelse att ni får plats skickas tillbaka senast efter att ackrediteringstiden gått ut. Platserna på pressläktaren är ännu mer begränsade än vanligt på grund av de avstånd som måste hållas mellan varje person. Vi kan därför komma att behöva att prioritera och säga nej till ackrediteringsansökningar.

Endast en fotograf i respektive fotobås, resterande fotografer får fotografera från läktaren.

Pressrummet är öppet en timme innan matchstart och håller öppet tills 75 minuter efter slutsignalen.

Efter matchen hålls presskonferens i mixed zone i foajén på markplan.

Intervjuer med spelare sker i mixed zone i foajén. Vägvisning dit från pressläktaren av pressvärd. Önskemål om spelare för intervju ges till kommunikationsansvarig eller pressvärd så tar vi ut spelarna till den mixade zonen.

Pressparkering/entré
Vi har ett antal reserverade platser för press på den stora parkeringen (första infarten in till höger). Platserna är markerade med skyltar. Pressingången i Catena Arena är mitt på långsidan, ca 20 meter till höger om VIP-entrén. 
Vägbeskrivning till Catena Arena hittar Du här.

Pressrum/pressläktare
Pressrummet finns på plan 2 i västra foajén (samma sida som pressentrén). En trappa upp direkt efter pressentrén. Här finns arbetsplatser och information om aktuell match.

Vår pressläktare finns på plan 3, en trappa upp från pressrummet, överst på sektion F.
Endast ackrediterad media har tillträde till pressläktare och pressrum.

Fotoplatser
Vi har fotobås vid sarkanten i båda avbytarbåsens förlängning. Det finns plats för en fotograf i vardera. Notera att fotografer som arbetar i fotobåsen vid sargkant ska bära hjälm. Arbetsplatser för fotografer med strömkälla och fast uppkoppling finns både i fotobåsen och i ett rum i direkt anslutning till fotobåsen vid sargkanten samt givetvis i pressrummet.

Notera att...
...då vi har ett begränsat antal platser på pressläktaren gäller principen först till kvarn, utifrån vår huvudsakliga policy där vi i första hand ackrediterar etablerade medier med daglig utgåva och hockey som ett huvudsakligt bevakningsområde.

Intervjuer och reportage mellan matcher

Spelare och tränare är tillgängliga för intervjuer i anslutning till träningar (ej matchdag) för etablerad media. Dessa sker efter träningens slut i foajén i Catena Arena. Kontakta gärna kommunikationsansvarig så kan vi bistå med att allt flyter så smidigt som möjligt.
Tänk på att våra spelare och ledare också behöver vila. Om ni behöver få kontakt med en spelare eller ledare utanför normal kontorstid så skicka ett sms först och fråga. Eller kontakta undertecknad.
Vid träningar är det möjligt att filma (efter särskild överenskommelse) och fotografera från fotobåsen vid sargkanten. Även vid träningar filmas intervjuer utanför omklädningsrum vid SHL:s pressvägg.

Övrigt
Vid frågor om skador eller sjukdom så är det fysioterapeut Christopher Alvengrip som uttalar sig i dessa. Övriga frågor så är det sportchef Chris Abbott som uttalar sig.