Torsdag Tor 24 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 16 April Apr
Måndag Mån 18 April Apr
Onsdag Ons 20 April Apr
Fredag Fre 22 April Apr
Söndag Sön 24 April Apr
Tisdag Tis 26 April Apr
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Press/media

Pressinformation 2021-22

Varmt välkommen till Rögle BK och våra matcher i Catena Arena!

Alla journalister, reportrar och fotografer, behöver ackreditera sig till Rögles hemmamatcher i Catena Arena. En behörig uppdragsgivare krävs.
Vi ackrediterar i första hand utsända från etablerade medier med daglig utgåva samt med hockey som ett av sina huvudsakliga bevakningsområden. Även gästande lags webredaktion är givetvis välkommen att ackreditera sig till matcherna i Catena Arena.
Ackreditering sker till kommunikationsansvarig Peter Ekholm senast 24 timmar innan matchstart.

Mejl: [email protected]

Tele: + 46 73-393 87 26

Pressparkering/entré
Vi har ett antal reserverade platser för press på den stora parkeringen (första infarten in till höger). Platserna är markerade med skyltar. Pressingången i Catena Arena är mitt på långsidan, ca 20 meter till höger om VIP-entrén. 
Vägbeskrivning till Catena Arena hittar Du här.

Pressrum/pressläktare

Vår pressläktare finns på plan 4. Dit har endast ackrediterad media och scouter (i mån av plats) tillträde. Gamla pressläktaren på seltion F finns också kvar och kommer i första hand vara till för scouter. 

Fotoplatser

Vi har fotobås vid sarkanten i båda avbytarbåsens förlängning. Det finns plats för en fotograf i vardera. Notera att fotografer som arbetar i fotobåsen vid sargkant ska bära hjälm. Arbetsplatser för fotografer med strömkälla och fast uppkoppling finns både i fotobåsen och i ett rum i direkt anslutning till fotobåsen vid sargkanten samt givetvis i pressrummet.

Notera att...
...då vi har ett begränsat antal platser på pressläktaren gäller principen först till kvarn, utifrån vår huvudsakliga policy där vi i första hand ackrediterar etablerade medier med daglig utgåva och hockey som ett huvudsakligt bevakningsområde.

Intervjuer och reportage mellan matcher

Spelare och tränare är tillgängliga för intervjuer i anslutning till träningar (ej matchdag) för etablerad media. Kontakta gärna kommunikationsansvarig så kan vi bistå med att allt flyter så smidigt som möjligt.

Tänk på att våra spelare och ledare också behöver vila. Om ni behöver få kontakt med en spelare eller ledare utanför normal kontorstid så skicka ett sms först och fråga. Eller kontakta undertecknad.

Vid träningar är det möjligt att filma (efter särskild överenskommelse) och fotografera från fotobåsen vid sargkanten. Även vid träningar filmas intervjuer utanför omklädningsrum vid SHL:s pressvägg.