Missa inte Rögledagen på ICA Maxi i Ängelholm
Publicerad: 2019-08-28
Rögledagen
Nu på lördag 31 augusti blir det fullt ös både inne och ute hos ICA Maxi Ängelholm när vi arrangerar Rögledagen 2019! Kom och sparka igång säsongen tillsammans med oss och ta del av smakprover och erbjudanden från våra medarrangörer, tävla i Rögle-tipsrundan, utmana spelarna i tv-spel eller testa turen i lyckohjulet!

På lördag mellan kl 11-15 arrangeras Rögledagen i samarbete med ICA Maxi Ängelholm. Förutom tävlingar och erbjudanden från medarrangörer som CaféGo, Engelholmsglass och Cloetta erbjuds en härlig grilltallrik för endast 30:- att mätta magen med.
Aktiviteter arrangeras både utomhus på parkeringen och inomhus innanför huvudentrén. Röglespelare är på plats hela dagen för att snacka hockey, spela spel och utmana besökare i skottrampen.
Elgiganten kommer att vara på plats så att besökare kan utmana Röglespelarna i tv-spel.
Vi kommer att ha ett utvalt sortiment från Rögleshopen på plats för försäljning till bra priser och Röglehoppborgen är på plats mellan 11-15.
I det stora tältet pågår intervjuer med Röglespelare mellan kl 12:30-13:00 samt kl 13:30-14.00. Slå er ner och lyssna på Roger Bengtsson, känd från Rögle Live-studion, när han tar pulsen på spelarna.
Håll koll i sociala medier för mer uppdateringar och information om Rögledagen. Följ oss på Instagram @roglebk eller gilla vår Facebooksida för att inte missa några nyheter!

Lasse Mauritzson