Enkel seger för decimerat J18
Publicerad: 2018-10-14
J18
Trots att man var kort om forwards och backar fick rycka in i ovanliga offensiva roller så hade J18 inga problem med att vinna bortamötet i Borås. 8-1 (3-0, 5-1, 0-0) skrevs segersiffrorna till för Rögle.

– På grund av skador och sjukdomar så ställde vi upp med åtta backar och nio forwards. Två backar, Liam Thell och Alexander Philipsson (bilden) fick bilda ett ytterforwardspar och de ska ha beröm för jobbet de gjorde, säger tränare Magnus Rahm.
Rögle kom ut starkt och satte tonen direkt, man gav aldrig Borås någon chans. Det var 3-0 till Rögle efter första perioden och 18-5 i skott.

I andra inledde Rögle lite passivt, hemmalaget tilläts reducera men det var allt Borås fick den här perioden. Rögle gjorde fem raka mål och hade alltså 8-1-ledning efter två spelade perioder. Sista perioden slutade sen mållös. Totalt vann Rögle skotten med hela 54-16.
Rögles mål gjordes av Kevin Engvall 2, Michal Mrazik 2, Linus Sjödin, Elias Andersson, Edvin Hansson och Andreas Torkelsson.