• Huvudsponsorer

Åttondelsfinalen slutsåld på 20 minuter

15 mars 2019 16:50

Slutspelshockey i Ängelholm lockar… Under fredagen släpptes biljetterna till måndagens åttondelsfinal hemma mot HV71. Det tog 20 minuter, sen var i princip allting slutsålt.


– Vi vet att intresset för oss är stort. Men det här överträffar våra största förväntningar. Det är kul att intresset och förväntningarna är så stora, säger Erik Brunnström, biljettansvarig i Rögle BK.

I morgon lördag går vi in i vårt första slutspel på 25 år där vi ställs mot HV71. På måndagen väntar returmöte i Lindab Arena och trycket på biljetter blev enormt när de släpptes kl. 10:00 under fredagen. Kön in till Kundcenter i Lindab Arena var lång samt högt tryck på webben resulterade i att i princip alla biljetter var slutsålda endast 20 minuter senare.
För de som har Säsongskort så var det lugnt, de har sina platser säkrade under hela slutspelet och åttondelsfinalen ingår i abonnemanget utan kostnad.

– Det var sannerligen en hektisk men rolig förmiddag. Det känns extra kul för de som valt att satsa på ett Säsongskort nu får full effekt av sin insats. Dels så ingår åttondelsfinalen i abonnemanget och dels så har de sina platser säkrade i resten av slutspelet också. Många har haft sina platser sen vi spelade slutspel senast och har väntat tålmodigt på det här, säger Erik. Publiksnittet säsongen 2018/19 slutade på 4424 personer. På två säsonger har vi ökat med 634 personer vilket visar att många vill vara med på den resa vi gör tillsammans.

– Under hela säsongen så har stödet från supportrar och sponsorer varit helt fantastiskt! Vi ökar vårt publiksnitt med hela 7 procentenheter i förhållande till arenans kapacitet vilket är mest i hela SHL, säger Erik Brunnström.
För dig som missade chansen att köpa biljett till måndagens match så finns det fortfarande en liten chans kvar. Om det kommer in något återbud kommer vi att släppa biljetterna direkt till försäljningen på webben.