Grönvit hållbarhet medarrangör till JOBB20
Publicerad: 2019-11-18
Nu bryter vi ny mark med vår verksamhet Grönvit hållbarhet och går in som medarrangör till JOBB20! Tillsammans med Ängelholms Näringsliv, Ängelholms kommun och Rögle BK:s starka partnernätverk vill vi bidra till att främja arbetslösas väg till arbete och meningsfull sysselsättning.

Under hösten 2019 har organisationen bakom Grönvit hållbarhet jobbat intensivt med att identifiera nya arbetsområden kopplat till Rögle BK:s samhällsengagemang, där social hållbarhet framåt kommer att utgöra en lika stor del av verksamheten som miljömässig hållbarhet.

Utifrån det nya arbetsområdet kommer nya projekt och aktiviteter ta form i syfte att förebygga och bryta det sociala utanförskapet i regionen. Verksamheten Vägvalet blir en språngbräda där fler insatser med fokus på samhällsnytta finns att vänta inom kort. JOBB20 blir den första aktiviteten som arrangeras kopplat till Vägvalet, och här har arrangörerna en gemensam målsättning att främja arbetslösas väg till arbete och meningsfull sysselsättning.

Jobbmässan har tidigare år arrangerats i samarbete mellan Ängelholms Näringsliv, Ängelholms kommun och Arbetsförmedlingen. I fjol ställde drygt 50 företag med rekryteringsbehov ut under mässan och över 1 500 arbetssökande tog sig till Rögle BK:s hemmaarena för att visa upp sig på arbetsmarknaden.

-JOBB20 kommer att erbjuda ännu fler dimensioner för de arbetssökade, bland annat möjlighet att uppdatera sin CV-bild på plats. Rögle BK kommer dessutom vara ett av alla utställande företag på plats, och vi hoppas att de utav våra partners som har rekryteringsbehov framåt ska anmäla sig som utställare, säger Jacqueline Rosberg som projektleder Grönvit hållbarhet.

Mässan kommer att arrangeras den 6 februari i Catena arena och är öppen för alla arbetssökande mellan kl 14.00 – 17.00.

Anmäl dig som utställare till JOBB20 via länken https://naringsliv.engelholm.com/information/jobb20/. Här uppdateras listan över utställande företag kontinuerligt.

Jacqueline Rosberg