• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb

Ny hockeyfest väntar imorgon!

11 januari 2019 14:00

Det är knappt vi hinner fira derbysegern innan det är dags att ladda om inför nästa SHL-möte. Redan imorgon kommer HV71 på besök och vi jagar femte raka segern - med ert stöd är allt möjligt!


Stödet från publiken under gårdagens Skånederby var enormt viktigt, och lika viktigt är det imorgon när vi möter ett formstarkt HV71 och går för femte raka segern.

Vi har en ny härlig hockeyfest att se fram emot, och som traditionen erbjuder är det Familjelördag i arenan med aktiviteter för både stora och små. Bland annat har vi vår fenomenala ballongknyterska på plats från kl 13.45 som delar ut gratis ballongfigurer till alla barn!

I foajén har vi besök från NOCCO som är på plats och bjuder på nyaste smakerna ur sortimentet. Du kan också tävla i deras eventyta med chans att vinna ett helt flak NOCCO att ta med dig hem efter matchen - den chansen vill du inte gå miste om! En tävling för herrar och en tävling för damer arrangeras under kvällen.

Trycket på biljetter har fortsatt varit högt och just nu återstår ca 40 sittplatsbiljetter. Har du inte säkrat din plats är det hög tid! Du köper som vanligt dina biljetter på http://rbk-ebiljett.nu, hos våra återförsäljare Ica MAXI Ängelholm, Berga, Råå & Hyllinge samt hos Direkten Bogrens i Höganäs.

På plats i arenan har vi även Hittarps IK som är Matchens Förening och har med sig sitt pojklag födda -08 att representera klubben.

Vill du boka bord i Sportbaren som du behåller i pausen ringer du restaurangen på 0431-558940 eller skickar ett mail till [email protected]

Vi ses i Lindab Arena!