• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Fredag Fre 15 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar

Segersviten tog slut i Karlstad

9 mars 2019 17:38
J20

Efter fyra raka segrar spräcktes J20:s segersvit i Karlstad på lördagen. Serieledande Färjestad vann med hela 6-1. För Rögle gäller det att ladda om till morgondagens match i Västerås för att ta de sista poängen som krävs för att säkra en slutspelsplats.


– Vi har haft svårt mot Färjestad hela säsongen och inte besegrat dem ännu. De åker mycket skridskor och i dag så matchade vi inte upp deras fart i alla byten, säger tränare Jonas Elofsson och fortsätter:
– I de senaste matcherna har vi släppt in lite mål tack vare ett bra försvarsspel över hela banan. Idag var vårt försvarsspel i anfallszon för tunt, vi kom inte upp för att forechecka utan de kunde komma med fart in i vår zon och det blev tufft för våra backar, säger han.

Färjestad tog ledningen tidigt, det var bara 1-0 efter första men i andra gjorde hemmalaget två raka mål till 3-0 innan Kevin Wennström reducerade till 1-3. Men Färjestad gjorde två mål till innan pausen och matchen var över.
– Vi åkte inte hela vägen och var fel i positioneringen. Tycker ändå att vi skapar mer framåt än i tidigare matcher mot dem men vi öppnade upp oss bakåt och gjorde det lite enkelt för dem. Det var inte lätt för Calle Clang i vårt mål, säger Jonas.
J20 åker nu till Västerås för näst sista matchen i serien i morgon.
– Det blir en ny tuff utmaning, lagen vi möter fightas också för att nå JSM-slutspelet.