• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Rögle
RBK

Rögle tog poäng - föll efter straffar

7 oktober 2017 20:23
Match

Rögle svarade för en stark upphämtning när man arbetade sig in i matchen och tog en poäng i bortamötet mot Karlskrona. Hemmalaget vann med 2-1 efter straffar.


Rögle åkte till Karlskrona på lördagen för att försöka bryta den negativa trenden. Rasmus Sandin och Filip Karlsson var nya in i laget sen torsdagens match och ersatte Jesper Williamsson och Juhamatti Aaltonen.
Hemmalaget öppnade matchen intensivt och etablerade ett rejält tryck i Rögles försvarszon.
Nye Röglemålvakten Justin Pogge fick jobba hårt direkt, han storspelade och såg till att det var mållöst efter första perioden trots sex minuters power play för Karlskrona och 22-3 i skottstatistik.

Rögle fick stopp på Karlskrona i andra perioden och kunde lyfta upp spelet. Edwin Hedberg hade ett bra läge att ge Rögle ledningen men det var hemmalaget som till sist gjorde första målet drygt elva minuter in på mellanperioden.
Ted Brithén fick ett jätteläge att kvittera när han blev frispelad direkt från utvisningsbåset men hemmamålvakten Johannes Jönsson tog avslutet.
Det var 9-4 i skott till Rögle i andra.

Rögle fick en drömstart i tredje. Redan efter 39 sekunders spel satt 1-1-pucken. Sebastian Collberg drev upp pucken på högerkanten och satte ett rappt handledsskott i Johannes Jönssons första kryss.
Målet gav Rögle mod och energi och spelet förlades allt mer i anfallszon. Samtliga Röglespelare jobbade stenhårt och kuggade i varandra.
Det blev inte fler mål under ordinarie tid.

Spel tre mot tre i förlängningen blev som vanligt en öppen och chansrik historia. Justin Pogge tog bland annat ett friläge till.
Med 39 sekunder kvar åkte Rögle på en utvisning med för många spelare på plan i ett flygande byte. Åtta sekunder senare åkte Simon Ryfors ut sen han satt sig på pucken vid en tekning och Rögle fick spela tre mot fem.
Rögle red ut det läget och tog matchen till säsongens första straffläggning.
Här drog hemmalaget längsta strået och tog bonuspoängen efter fyra straffomgångar där Bryan Lerg var ende som gjorde mål för Rögle. Man hade även två straffar i målramen.