Torsdag Tor 24 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 16 April Apr
Måndag Mån 18 April Apr
Onsdag Ons 20 April Apr
Fredag Fre 22 April Apr
Söndag Sön 24 April Apr
Tisdag Tis 26 April Apr
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Brynäs
BIF

Inför nedsläpp: Rögle-Brynäs

2 december 2021 08:00
Inför nedsläpp

Efter två raka förluster laddar Rögle om. Ikväll gästar Brynäs Catena Arena i decembers första match för de grönvita. Matchen startar 19.00.


Kvällens match är lagets andra av tre den här veckan, där också Örebro väntar på hemmais på lördag. Rögle har efter derbysegern mot Malmö förlorat två raka matcher och har tre förluster på sina fyra senaste. 3-4 borta mot Färjestaad efter straffar den 20 november, 1-4 hemma mot Leksand i lördags och 3-4 efter straffar mot Timrå på bortaplan i tisdags.

Spelet har inte klickat 100 för Rögle i de två senaste matcherna vilket har gjort att laget bara tagit en poäng på sina två senaste matcher.

– Vi har inte så många anfall i dag. Vi blir av med pucken och låter dem vända spelet och sen sätter vi inte riktigt stopp i vår egen zon heller. Det är en kombination av allt som gör att det ser ut som det gör, sa backen Samuel Jonsson efter matchen mot Timrå.

Kanske kan trenden brytas mot Brynäs, som ligger längre ner i tabellen, men som tagit poäng på slutet. På sina fem senaste har Brynäs tagit poäng i fyra och kommer från en 2-1-suddenseger mot Örebro senast. Den segern bröt en tre matcher lång förlustsvit, varav två efter sudden.

– Jag tycker att det var en ganska bra match. VI förde spelet och vi kömpade hårt genom 60 minuter, sa Brynäs matchvinnare Greg Scott till C More i tisdags.

I tabellen ligger Rögle fortsatt tvåa med sina 46 poäng, tre efter Frölunda som fortsatt har två matcher fler spelade än Rögle. Brynäs ligger på elfte plats med 27 spelade poäng, precis utanför topp-10.

LÄGET I LAGEN

Rögle saknade Erlend Lesund senast. Norrmannen kommer inte till spel i morgondagens match heller. Ludvig Larsson lämnade ett sent återbud till matchen senast, och får räknas som ett frågetecken även inför torsdags match.

**SIFFRORNA: **

3 - så många tvåpoängsmatcher i rad har Brynäs Oula Palve

8 - matcher lång är Adam Tambellinis poängsvit just nu

19:44 - så mycket spelade Éric Gélinas i sin comeback i Rögle.