Rögle inleder ett samarbete med LOCKER token
Publicerad: 2022-09-06
Rögle har ingått partnerskap med LOCKER token, ett bolag som specialiserat sig inom blockchain- och NFT-branschen. LOCKER token kommer synas på Rögles hjälmar under SHL-matcherna och i samarbetet kommer Rögle också bli unika genom att kunna erbjuda exklusiva NFT:s till sina fans

– Vi är väldigt glada för det här samarbetet. LOCKER token verkar i en väldigt spännande bransch och vi ser på sikt fram emot att vara en del av den ständigt förändrande tid vi lever i, säger Rögles kommersiella chef Kari Litmanen

För Rögle innebär samarbetet att klubbens varumärke också kommer synas mer internationellt.

LOCKER token erbjuder en ny marknad för fans och nya sätt för fans att integrera med varandra. LOCKER token blir Rögles NFT-partner.

– Genom det här samarbetet blir Rögle en av de första organisationer inom professionell idrott att erbjuda möjligheten till NFT:s. Vi är väldigt glada över att få vara en del av Rögle och kunna erbjuda fansen unika ögonblick digitalt, säger Pat Curcio från LOCKER token.

En NFT är en digital tillgång som representerar verkliga objekt som konst, musik, föremål i spel och videos. De köps och säljs online, ofta med kryptovaluta, och är i allmänhet kodade med samma underliggande mjukvara som många kryptovalutor. Det innebär att du som supporter kan köpa och handla med NFT:s via LOCKER tokens app. Dessa NFT:s kan vara en unik bild från en match, ett firande eller ett mål.

Du kan köpa unika NFT:s genom att ladda ner LOCKER Tokens app. Planen är att några NFT:s kommer finnas tillgängliga redan till SHL-premiären den 17 september.

LÄS MER OM LOCKER TOKEN

Rögle BK