• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov

Olle Liss lämnar Rögle

28 juni 2019 13:21
Nyhet

Olle Liss lämnar Rögle BK trots ett år kvar på kontraktet. Den 26-årige anfallaren har tillsammans med föreningen ömsesidigt kommit överens om att bryta kontraktet i förtid.


– Vi vill tacka Olle Liss för hans insatser i Rögle BK, han har haft en professionell inställning och attityd varje dag och representerat oss på bästa sätt, både på och utanför isen, säger Rögles sportchef Chris Abbott i en kommentar.
Olle Liss värvades från allsvenska Pantern i slutet av januari 2018. Han gjorde en omedelbar succé med sex mål och totalt 14 poäng på sina första 11 SHL-matcher och vann direkt supportrarnas hjärtan. Han fick även även chansen att debutera i Tre Kronor våren 2018 och gjorde fyra mål på sex landskamper.
Andra säsongen i Rögle gick lite tyngre där han spelade 44 matcher (fem mål). – Jag har bara gott att säga om klubben, våra supportrar och staden Ängelholm som redan från dag 1 när jag kom fick mig att känna mig välkommen. Jag har fått många nya vänner, både i föreningen och utanför ishockeyn och är tacksam för att jag fick chansen här, säger Olle Liss i en kommentar.
Nu väntar ett nytt hockeyäventyr i en annan klubb i en liga utanför SHL.
– Det är lite med en klump i magen jag tagit det här beslutet eftersom jag trivts så bra här. Men jag måste försöka se till mitt eget bästa och jag hoppas göra rätt vägval, säger Olle.
– Olle har varit en kanonkille på och utanför isen under hela sin tid hos oss och vi önskar honom stort lycka till med sin framtida hockeykarriär, avslutar Chris Abbott.