Torsdag Tor 24 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 16 April Apr
Måndag Mån 18 April Apr
Onsdag Ons 20 April Apr
Fredag Fre 22 April Apr
Söndag Sön 24 April Apr
Tisdag Tis 26 April Apr
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Torsdag Tor 8 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt

Anton Toft ansluter till Rögles mediaavdelning

8 juni 2022 11:19

Rögles kommunikations-team växer. Framöver kommer Anton Toft att ansluta till arbetet med klubbens kommunikation.


– Ett väldigt roligt tåg att få hoppa på. Jag har följt Rögle under hela mitt liv och det går inte annat än att imponeras av det som händer på och utanför isen. Jag hoppas kunna bidra med två nya ögon som gör att det kan lyfta ännu ett snäpp. Jag ser fram emot att få dra igång på riktigt, säger Anton Toft.

Anton har sina rötter i närområdet, men kommer senast från Halmstad där han arbetat som journalist på tidningen Hallands Nyheter under ett års tid. Nu kommer han att arbeta med den fortsatta utvecklingen av Rögles kommunikation.

– Det är väldigt roligt att kunna välkomna Anton till vårt team. Hans entusiasm och nyfikenhet samt hans erfarenhet från olika medier kommer passa bra in i hur vi vill fortsätta utveckla bevakningen av klubben, säger Peter Ekholm, Kommunikationsansvarig.

Rögle vill vara en klubb i framkant när det kommer till det kommunikativa och mediala innehållet. Anton Toft blir den tredje medlemmen i kommunikationsteamet, vilket kommer att öppna upp en mängd möjligheter för klubbens bevakning av såväl den sportsliga sidan som marknadssidan.

– Rögles varumärke är starkare än någonsin och fortsätter ta allt större plats både inom sporten och i samhället. Adderingen av Anton gör att vi kan bevaka vårt A-lag och vår klubb som helhet på fler och ännu mer kreativa sätt. Vi vill ta nästa steg även på kommunikations-sidan, säger Ekholm.