Torsdag Tor 24 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 16 April Apr
Måndag Mån 18 April Apr
Onsdag Ons 20 April Apr
Fredag Fre 22 April Apr
Söndag Sön 24 April Apr
Tisdag Tis 26 April Apr
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Succé för Akademikronan-matchen

22 mars 2022 15:00

I söndags spelades akademikronan-matchen 2022. Och det blev en stor succé. Rögles partners bidrog med hela 920 780 kronor till Rögles ungdomsverksamhet.


I söndags när Rögle tog emot Frölunda var det Akademikronan-matchen. Detta var ett initiativ för att stärka Rögles ungdomsakademi där företag sponsrade med en, två fem eller tio kronor per åskådare i Catena Arena. Under säsongen har Rögles marknadsavdelning arbetat hårt för att få in så många sponsorer som möjligt och resultatet blev totalt 88 företag. Catena Arena var fullsatt i söndagens match, vilket innebar 920 780 kronor till Rögles akademi.

Rögles klubbdirektör Daniel Koch är överväldigad av stödet och bidraget till Rögles Akademi.

– Jag vill bara säga stort tack till alla partners för ert stora engagemang i Akademikronan matchen. Vår akademiverksamhet, inkllusive konståkningen, växer så det knakar både bland pojkar och flickor. Engagemanget från våra partners gör det möjligt för oss att fortsätta utveckla vår akademi samtidigt som vi kan fortsätta att ha Skånes och kanske till och med Sveriges lägsta träningsavgifter för våra barn och ungdomar. Genom att prioritera låga träningsavgifter gör vi vår verksamhet tillgänglig för fler barn i och kring Ängelholm, säger Koch.

Pengarna går till att ge Rögles ungdomar bättre möjligheter och förutsättningar att utvöa och ta del av gemenskapen som hockey och konståkning innebär.

– Vi har som vision att skapa Sveriges bästa miljö för barn och ungdomar som väljer att spela i vår förening. Det här stödet gör att vi kan fortsätta med vårt hårda arbete, säger Koch.

FÖRETAGEN SOM VARIT MED OCH SPONSRAT AKADEMIKRONAN-MATCHEN

Fem och tio kronor