Frågor & svar
Bild saknas

HUR LÄNGE KAN JAG KÖPA SÄSONGSKORT?

Resterande säsongskort till säsongen 2024-25 går att köpa fram till och med 31 augusti. Därefter kommer de reserverade platserna att släppas till försäljning som lösbiljetter.

VAD INGÅR I SÄSONGSKORTET?

För dig som har Guldkortet ingår samtliga hemmamatcher för herr- och damlaget. Detta gäller även träningsmatcher i Catena Arena och slutspel.

För övriga säsongskortsalternativ gäller träningsmatcher i Catena Arena samt grundserien för herr- och damlaget. Din plats är sedan reserverad till ett rabatterat pris vid slutspel.

Du som säsongskortsinnehavare äter dessutom Dagens lunch i Arenarestaurangen för 129 kronor (ord. pris 139 kr).

KAN JAG SE RÖGLE DAM MED SÄSONGSKORTET?

Ja, Rögles damlags matcher ingår i samtliga säsongskort. Detta gäller träningsmatcher, grundserie och eventuella fortsättningsserier/kval. 

KAN JAG ANMÄLA FRÅNVARO VID SPECIFIKA MATCHER?

Om du vet att du ej kan gå på vissa matcher under säsongen kan du välja att lämna ifrån dig din plats till dessa matcher. Vid det tillfället kan de på så vis säljas som lösbiljetter, så att platserna inte tvingas stå tomma. I gengäld får du poäng varje gång du lämnar ifrån dig din plats som du kan använda för att köpa lösbiljetter. 

Så här gör du:

  1. Logga in på ditt Tickster-konto på myrbk.tickster.com som skapades när du köpte säsongskort. Använd den mailadress som du får mail till av Rögle. Kan du inte ditt lösenord kan du skapa ett nytt genom att trycka Glömt lösenord.
  2. Välj vilken match du vill lämna ifrån dig (OBS. Senast 24 timmar före nedsläpp).
  3. Klicka på Visa säsongskort för att se alla ingående biljetter. Endast de ingående matcher som har ett poängvärde kan växlas in mot poäng.
  4. Klicka på Växla in mot poäng på den aktuella matchen. I nästa sida som kommer upp ser du hur många poäng matchen är värd.
  5. Klicka på Växla in som bekräftelse.

KAN JAG BETALA MED KLARNA?

Nej, det går inte att betala säsongskort via Klarna. Liknande betalmöjlighet erbjuds via Swedbank Pay.

VAD ÄR SWEDBANK PAY?

Swedbank Pay är en plattform för betalningar via faktura och delbetalning. Du behöver ej vara kund hos Swedbank för att använda tjänsten. Du loggar in med Bank-ID vid val att betala via Swedbank Pay. Mer info om Swedbank Pay hittar du HÄR.

KAN JAG BETALA MED FAKTURA?

Ja, privatpersoner kan betala sitt säsongskort via faktura. Klicka i Swedbank Pay i rutan med betalsätt och välj därefter faktura. Logga därefter in med Bank-ID på swedbankpay.se för att hantera din faktura. 

KAN JAG DELA UPP MIN BETALNING?

Ja, du kan dela upp din betalning av säsongskort. Klicka i Swedbank Pay i rutan med betalsätt och logga därefter in på swedbankpay.se med Bank-ID för att dela upp din betalning. 

KAN JAG BETALA MED SWISH?

Ja, du kan betala med Swish. Klicka i Swish i rutan med betalsätt och följ anvisningarna på skärmen.

VILKA KORT KAN JAG BETALA MED?

Kortleverantörer som accepteras är Visa, MasterCard och American Express.

Huvudpartners