• Huvudsponsorer

Hemma
Malmö
MIF
Borta
Rögle
RBK

7-6 senast - dags för Malmö mot Rögle igen

14 november 2016 13:00
#MIFRBK

Den 1 oktober möttes Malmö och Rögle i säsongens första skånederby, en match som det slog gnistor om och som innehöll det mesta. Nu slår Malmö Arena upp portarna och släpper in ett hungrigt Rögle.


Formkollen

Malmö har tappat lite av den medvind laget hade i inledningen av SHL. Nu har det blivit en del förluster mot slutet, men sett till de två senaste har åtminstone defensiven varit av högsta klass.

Rögle kammade noll i dubbelmötet med Skellefteå i veckoslutet, en missräkning efter att de avslutade starkt just innan uppehållet.

Läget i lagen

Listan nedan visar hur det har sett ut i trupperna från den senaste matchen och bakåt i tiden.

Malmö räknar inte med att få tillbaka någon av sina saknade spelare. För Rögles del saknas uppgifter om läget för de spelare som var borta senast.

Notera att

  • Över 10 000 biljetter är i skrivande stund sålda till matchen.
  • "Det kommer att vara mycket känslor och jag räknar med ett fysiskt och fartfyllt spel. Det är sådant som hör ett derbyt till", kommenterar Malmös assisterande tränare Martin Filander på klubbens hemsida.
  • Rögles Daniel Widing debuterar i skånederbysammanhang. Han skrev på ett par dagar efter förra derbyt, men kommer ihåg: "13 mål, jag minns det. Det var helt galet, allt hände", säger han till klubbens hemsida.
  • Diskutera matchen på sociala medier under hashtagen #MIFRBK