• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Rögle
RBK

Utvisningarna blev Rögles fall

12 mars 2019 21:15
Match

Rögle föll i derbyt på bortais med 0-3 där en rad utvisningar i andra perioden blev avgörande. Rögle tappade därmed möjligheten att gå direkt till kvartsfinal.


Säsongens fjärde derby hade mycket i potten, förutom prestigen så skulle vinnande lag ha en chans att nå topp 6 och därmed gå direkt till kvartsfinal.
Rögle fick en mardrömsstart när man redan efter en dryg minut bjöds på en gratischans mitt i Rögles zon och Röglemålvakten Justin Pogge var chanslös på avslutet mitt i skottsektorn.
Rögle ruskade av sig kallduschen och tog över taktpinnen. Man skapade flest chanser i perioden. Man fick bland annat ett mål underkänt för hög klubba, Lucas Elvenes missade öppet mål och Kodie Curran sköt i ribban från nära håll.

Rögle startade bra även i andra - men drog sen på sig en rad utvisningar och tappade initiativet. Fyra raka boxplay och Malmö utnyttjade det genom att göra 2-0. Anfallaren Matt Carey fick matchstraff för en våldsam tackling och totalt i perioden hade Rögle fem numerära underlägen samt Careys fem minuters utvisning. Trots 21-5 i skott till hemmalaget blev det bara ett mål i perioden.

I tredje höll sig Rögle på isen och jagade en reducering men kom inte in framför mål. Med knappt sju minuter kvar gjorde hemmalaget 3-0.
Rögle avslutar grundserien hemma på torsdag mot Skellefteå och då handlar det om att försöka nå en åttonde plats och få hemmaplansfördel i åttondelsfinalerna som inleds på lördag.