• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Idag 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 14 Mars Mar
Söndag Sön 15 Mars Mar
Hemma
Rögle
RBK
Borta
HV71
HV71

Rögle vann premiären i kokande Catena Arena

14 september 2019 20:14
Efter match

Rögle fick en drömstart på årets SHL-säsong. Man vann premiären hemma i Catena Arena över HV71 med 4-0 inför 5 018 åskådare. Segern ordnades i första perioden då Rögle efter en riktig urladdning gjorde alla fyra målen.


Redan på förhand var det bäddat för en riktig fest när Rögle hade sin premiär i Catena Arena. Det var utsålt och lördag kväll och stämningen var hög redan på uppvärmningen.
Och inte blev stämningen sämre när Rögle fick en drömstart i första perioden som man vann med 4-0! Gästerna hade greppet inledningsvis men när Taylor Matson styrde in 1-0 efter drygt fem minuters spel så blev det en energikick för hemmalaget.
Ted Brithén ökade på till 2-0 med ett välriktat slagskott i bortre krysset 39 sekunder senare. Här tog Rögle över helt och man satte rejäl press på gästerna. Nils Höglander styrde in 3-0 efter tolv minuter och innan perioden var över satte Dennis Everberg 4-0. Stämningen i Catena Arena var grym och decibelnivån hög.

Resten av matchen blerv en formalitet, Rögle hade lärt sig läxan från förra vårens slutspelsmatch mot just HV71 då man tappade en 3-0-ledning efter första. Segern var Rögles första premiärseger i Elitserien/SHL på tolv försök.
Tyvärr blev centern Ted Brithén skadad och fick utgå i andra perioden. Han fick en puck i ansiktet och fördes till sjukhus för vidare undersökningar.

SHL-säsongen är därmed i full gång och det är en riktig rivstart. Redan på tisdag är det derby för Rögles del borta mot Malmö och därefter väntar ny hemmamatch i Catena Arena redan på torsdag då nykomlingen Oskarshamn kommer på besök.