• Huvudsponsorer

Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Idag 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Hemma
Rögle
RBK
Borta
HV71
HV71

Rögle vann premiären i kokande Catena Arena

14 september 2019 20:14
Efter match

Rögle fick en drömstart på årets SHL-säsong. Man vann premiären hemma i Catena Arena över HV71 med 4-0 inför 5 018 åskådare. Segern ordnades i första perioden då Rögle efter en riktig urladdning gjorde alla fyra målen.


Redan på förhand var det bäddat för en riktig fest när Rögle hade sin premiär i Catena Arena. Det var utsålt och lördag kväll och stämningen var hög redan på uppvärmningen.
Och inte blev stämningen sämre när Rögle fick en drömstart i första perioden som man vann med 4-0! Gästerna hade greppet inledningsvis men när Taylor Matson styrde in 1-0 efter drygt fem minuters spel så blev det en energikick för hemmalaget.
Ted Brithén ökade på till 2-0 med ett välriktat slagskott i bortre krysset 39 sekunder senare. Här tog Rögle över helt och man satte rejäl press på gästerna. Nils Höglander styrde in 3-0 efter tolv minuter och innan perioden var över satte Dennis Everberg 4-0. Stämningen i Catena Arena var grym och decibelnivån hög.

Resten av matchen blerv en formalitet, Rögle hade lärt sig läxan från förra vårens slutspelsmatch mot just HV71 då man tappade en 3-0-ledning efter första. Segern var Rögles första premiärseger i Elitserien/SHL på tolv försök.
Tyvärr blev centern Ted Brithén skadad och fick utgå i andra perioden. Han fick en puck i ansiktet och fördes till sjukhus för vidare undersökningar.

SHL-säsongen är därmed i full gång och det är en riktig rivstart. Redan på tisdag är det derby för Rögles del borta mot Malmö och därefter väntar ny hemmamatch i Catena Arena redan på torsdag då nykomlingen Oskarshamn kommer på besök.