Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 19 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Lördag Lör 24 April Apr
Måndag Mån 26 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Rögle
RBK

Förlust för Rögle i Göteborg

5 december 2020 17:30
Efter match

För första gången den här säsongen förlorar Rögle två matcher i rad på ordinarie tid. Rögle föll på bortais mot serieledande Frölunda (2-3>) efter att ha tappat en 2-0-ledning långt in i andra.


I veckans tredje match för Rögle väntade serieledande Frölunda på bortaplan. I Röglemålet gjorde Christoffer Rifalk comeback efter att inte ha spelat match på drygt tre veckor men han verkade inte ringrostig utan svarade för en stabil insats.
Det blev en tät och intensiv match med mycket fysiskt spel från båda håll. Första perioden såg ut att sluta mållös men med bara tiondelar kvar av den lyckades Simon Ryfors peta in ledningspucken i powerplay, hans tionde mål för säsongen och han förlängde sin poängsvit till sju raka matcher.

Niklkas Hansson ökade på till 2-0 en bit in på andra med ett välplacerat skott uppe i närmsta hörnet. Centern Anton Bengtsson utgick tidigt i perioden efter att ha fått ett skott i ansiktet - han kom inte tillbaka till spel vilket mest var en försiktighetsåtgärd.
I slutet av andra var det hemmalagets tur att göra mål nära paus, 13 sekunder återstod när reduceringspucken kom.

Hemmalaget kvitterade fem minuter in på tredje och med knappt sju minuter kvar tog man även ledningen med ett powerplay-mål. Rögle tog ut målvakten med drygt två minuter kvar men förgäves.

Redan i morgon är det match igen för Rögles del, veckans fjärde fight. Då väntar Växjö hemma i Catena Arena, förhoppningen är att både Anton Bengtsson och Leon Bristedt (som saknades helt idag) kan komma till spel.