Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Hemma
Leksand
LIF
Borta
Rögle
RBK

Rögle vann i omstarten

26 december 2020 17:23
Efter match

Rögle tog en skön trepoängare när SHL drog igång igen på annandagen efter juluppehållet. Man besegrade Leksand med 3-1 efter två mål av Dennis Everberg, ett av Tambellini och storspel mellan stolparna av Christoffer Rifalk.


Rögle kom till annandagsmatchen i Leksand utan backen Éric Gélinas som lämnade återbud på morgonen när laget samlades för avfärd. Rögles fysioterapeut Christer Alvengrip tror dock att den hårdskjutande backen kan vara tillgänglig för spel redan till måndagens hemmamatch mot Frölunda.

Det märktes inledningsvis att det var ett tag sedan lagen spelade match, passningsspelet hackade betänkligt. Rögle kunde ändå vinna första perioden, Dennis Everberg gjorde 1-0 med ett välplacerat skott. Everbergs kedja med Zaar och Ryfors skapade en hel del och Everberg hade ett skott i stolpen bland annat.

I andra höjde Rögle sig, framförallt passningsspelet blev bättre och man hade mer puckinnehav och fick till längre anfall. Dennis Everberg ökade på till 2-0 på en retur, hans 13:e mål i år. Hemmalaget reducerade på en spelvändning men Adam Tambellini såg till att Rögle fck en tvåmålsledning med sig in i pausvilan. Adams 3-1-mål var ett välplacerat och hårt skott precis under ribban.

I tredje handlade det för Rögles del att försvara ledningebn, Christoffer Rifalk var mycket stabil mellan stolparna, man dödade två utvisningar och tiden rann iväg fort. Med drygt fyra minuter kvar tog Leksand ut målvakten men Rögle höll undan och kunde bärga en skön trepoängare.

Rögle spelar nästa match hemma, mot Frölunda, på måndag i årets sista match i Catena Arena.