Torsdag Tor 24 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 16 April Apr
Måndag Mån 18 April Apr
Onsdag Ons 20 April Apr
Fredag Fre 22 April Apr
Söndag Sön 24 April Apr
Tisdag Tis 26 April Apr
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

IDROTTEN ÄR EN SAMHÄLLSKRAFT

 

Rögle BK är ett varumärke som engagerar och berör på många plan. Med kraften i vårt varumärke vill vi påverka vår omgivning att ta ansvar för miljöpåverkan och aktivt bidra till en positiv samhällsutveckling. Vi vill vara en aktör att räkna med i arbetet för en hållbar framtid, och jobbar för att omsätta all vår samlade kunskap, kraft och engagemang i långsiktiga samhällsvinster.

Föreningsidrotten tar ett stort samhällsansvar i form av att erbjuda tusentals barn och ungdomar en aktiv fritid genom organiserad idrott. Idrotten bidrar kanske i första hand till välmående och hälsa, men ger även viktiga verktyg och ett livslångt lärande i sociala frågor. Den engagerar dessutom ledare, föräldrar, funktionärer, företag och supportrar som tillsammans utgör en enorm samhällskraft.

Grönvit hållbarhet är Rögle BK:s verksamhet vid sidan av isen där vi jobbar för att använda all vår samlade kunskap och kraft till att väcka engagemang även utanför ishockeyn. Vår vision är att skapa mätbara samhällsvinster genom att driva samverkan mellan näringsliv, kommun och andra goda krafter som delar vår syn på hållbar utveckling.

Tillsammans med Inte Ensam Aldrig Glömd jobbar vi för att belysa och motverka den negativa trenden med ökad psykisk ohälsa bland barn och unga. Bakom partnerskapet står Bauer som driver ett centralt initiativ med sina samarbetsklubbar i SHL och SDHL för att sluta upp kring en av vår tids största hälsoutmaningar.

 

LÄS MER