Bjäre Entreprenad Arena och Bjäre Markkonsult Arena
Publicerad: 2024-03-20
Rögles Akademihallar byter namn. Akademihall 1 heter numera Bjäre Entreprenad Arena och Akademihall 2 heter Bjäre Markkonsult Arena.

Den som har varit i Rögles träningshallar den senaste tiden har säkert märkt något annorlunda. Numera pryder vepor med Bjäre Entreprenad Arena och Bjäre Markkonsult Arena väggarna. Inom kort kommer namnbytet även synas från utsidan när de stora skyltarna kommer på plats.

– Vi är otroligt stolta över att kunna stärka ett redan starkt samarbete med Bjäre Entreprenad och Bjäre Markkonsult. Deras engagemang för Rögles Akademi gör att vi kan fortsätta utveckla vår akademi och bibehålla en högklassig ungdomsverksamhet. Detta namnbyte är ytterligare ett steg på den resan, säger Rögles försäljningschef Alen Bibic.

Bjäre Entreprenad och Rögle har ett samarbete som löper långt tillbaka i tiden. Att nu få namnge träningshallarna betyder väldigt mycket för företagets VD, Urban Jansson. 

– Vi har varit engagerade i Rögle i många många år nu. I och med framväxten av Arenastaden och Rögle med deras ungdomsverksamhet är det jättekul att vi kan vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen. Vi vill inte enbart synas i A-lagssammanhang utan även i den bredare verksamheten. Att få namnge träningshallarna är givetvis en stor del i det, säger Urban Jansson.

Namnbytet

Akademihall 1 —> Bjäre Entreprenad Arena

Akademihall 2 —> Bjäre Markkonsult Arena

345A9446

Rögle BK
Huvudpartners