Onsdag Ons 3 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Söndag Sön 7 November Nov
Tisdag Tis 16 November Nov
Onsdag Ons 17 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Tisdag Tis 23 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Fredag Fre 26 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Idag 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan

Rögle BK skriver A-kontrakt med backlöfte

2 april 2021 11:58
Pressmeddelande

Han har tränat med A-laget under den andra halvan av säsongen och även hunnit debutera i SHL. Rögle har gillat det man sett och vill se mer. Rögle BK skriver därför ettårskontrakt med österrikiske backtalangen Thimo Nickl, 19.


– Det kändes overkligt när Chris (Abbott, sportchefen) kom till mig och berättade att han ville erbjuda mig ett A-kontrakt för nästa säsong. Jag stortrivs här och är så glad över att veta att jag ska vara kvar här nästa säsong, säger Thimo Nickl som gör sitt första seniorår nästa säsong.

Thimo Nickl skulle egentligen gjort sin andra säsong i kanadensiska juniorligan men coronarestriktioner gjorde att han hamnade i Rögles J20-lag i höstas istället. Där visade han framfötterna och plockades upp på A-lagsträningar när det behövdes.

NHL-klubben Anaheim draftade den österrikiske landslagsbacken i fjärde rundan i höstas och Thimo Nickl debuterade i SHL för Rögle redan i november och har sedan dess varit med A-laget långa stunder.

Rögles sportchef Chris Abbott är glad över att ha kvar Nickl en säsong till:
– Thimo Nickl är en mycket stabil högerfattad back. Hans arbetsmoral har stuckit ut på ett imponerande sätt och han kommer till rinken varje dag med en härlig attityd vilket uppskattas av tränarstaben. Jag är glad över att han signat sitt första proffskontrakt med oss och vi ser fram emot att få jobba vidare med honom, säger Chris Abbott.