Fredag Fre 26 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Torsdag Tor 8 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Söndag Sön 18 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Idag 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Lesund tvingas till operation – missar resten av säsongen

14 januari 2022 11:15

Erlend Lesund måste opereras och förväntas vara återställd om åtta till nio månader. Det innebär att han missar resten av den här säsongen.


Backen Erlend Lesund missar resten av säsongen. Norrmannen skadade sig i matchen mot Leksand den 27 november, och efter vidare undersökningar har läkarna kommit fram till att operation är nästa steg i för honom att bli kvitt sin skada.

– Vi i det medicinska teamet kommer gör allt vi kan för att ha Erlend på isen till den första SHL-matchen nästa säsong. Erlend är en otroligt seriös idrottsman som kommer jobba hårt i sin rehabilitering för att komma tillbaka starkare än tidigare, säger Rögles fysioterapeut Christopher Alvengrip.

27-årige Lesund gör sin tredje säsong i Rögle. Den här säsongen har han stått för sex assist på 21 matcher i SHL och för en assist på fem matcher i CHL.

– Det är tråkigt för Erlend att säsongen är över för hans del. Men vi tror att operationen kommer gå bra och att han kommer tillbaka helt återställd till början av nästa säsong. Erlend kommer vara en viktig del av laget med sitt ledarskap, även om han inte kommer kunna bidra på isen, säger Rögles general manager Chris Abbott.