Arvid Holm förstärker Rögle BK
Publicerad: 2024-05-10
RBK HERR
Säsongens andra nyförvärv är på plats. Målvakten Arvid Holm ansluter på ett treårskontrakt och kommer senast från Colorado Avalanches organisation.

Lagbygget säsongen 2024-2025 fortsätter. Näst på tur att presenteras är den landslagsmeriterade 25-årige målvakten Arvid Holm som är tillbaka i Sverige och SHL efter tre säsonger borta i Nordamerika: två i Manitoba Moose och en i Colorado Eagles. 

– Först och främst, Rögle ett lag som visar att man är med och slåss i toppen vilket alla spelare strävar efter att få vara en del av. Det ska också bli grymt kul att få komma hem och spela inför så otroliga supportrar som Rögle har. Jag hade koll på laget under finalen och blev väldigt imponerad av trycket i arenan. Det gör att man helt klart blir extra motiverad inför säsongen som kommer, säger Holm.

Den 195 centimeter långe målvakten är fostrad i Troja Ljungby och har tidigare spelat SHL-hockey i Färjestads BK, säsongerna 2017-21. Sista säsongen i Karlstadklubben noterades Holm för en räddningsprocent på 91.4. 

– En Ljungby-kille som är stor och tekniskt skolad. Han hade ett par framgångsrika SHL-säsonger under bältet innan han åkte över till Nordamerika och försökte slå sig in i NHL. Vi ser fram emot att få jobba med honom, och att han får komma hem igen och bevisa vilken högklassig målvakt han är, säger Rögles sportchef Hampus Sjöström. 

Bli en del av gemenskapen till nästa säsong du också.   

Skaffa ditt säsongskort redan idag. Du är Rögle. Vi är Rögle.    

KÖP SÄSONGSKORT HÄR

Anton Toft
Huvudpartners