Två lämnar och en lånas ut
Publicerad: 2024-05-20
RBK HERR
Assisterande tränaren Janne Larsson och backen Brandon Davidson lämnar Rögle BK samtidigt som forwarden Felix Nilsson lånas ut till Oskarshamn.

Assisterande tränare Janne Larsson anslöt till Rögle i början av januari 2024. Nu står det klart att Larsson lämnar klubben efter sin tredje sejour i klubben. 

– Vi tackar Janne för den här gången och hans sätt att komma in med sin energi och hockeykunnande. Vi önskar honom alla lycka till i framtiden, säger sportchef Hampus Sjöström.

Backen Brandon Davidson kom till Rögle inför säsongen. Efter 37 grundseriematcher och 13 slutspelsmatcher, kommer 32-åringen fortsätta sitt äventyr på annat håll. 

– Det har varit en topp-klasskille att jobba med. Någon som vi uppskattat att jobba med på alla håll och kanter. Det är såklart ett tufft beslut att behöva ta och inte erbjuda honom en förlängning, säger Sjöström. 

Till nästa säsong kommer den unga forwarden Felix Nilsson husera på annan ort. 18-åringen lånas ut till IK Oskarshamn kommande säsong. Lånet gäler från 1 augusti. Nilsson gjorde tre poäng (1+2) på 41 matcher i SHL och 23 poäng (5+18) på 22 matcher i J20 Nationell. 

– Felix kommer lånas ut till IK Oskarshamn för att få en bra roll i en bra miljö. Vi har stora förhoppningar på vad han kan uträtta där, säger Sjöström.

Rögle BK
Huvudpartners