Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Lördag Lör 24 April Apr
Måndag Mån 26 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Lördag Lör 1 Maj Maj
Måndag Mån 3 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Lördag Lör 8 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Ludvig Larsson till Rögle

19 maj 2021 14:38
Nyhet

Rögle har skrivit kontrakt med centern Ludvig Larsson som närmast kommer från Mora IK i HockeyAllsvenskan. Larsson har skrivit på ett tvåårskontrakt.


– Det känns jättebra. Efter att jag hade mitt första snack med Chris Abbott har jag haft en bra magkänsla med Rögle. Jag har kollat på dem under säsongen och tycker att de spelat en väldigt roligt, kreativ, snabb och spelskicklig hockey. Jag har altid haft en bra magkänsla med Rögle, säger Larsson.

Ludvig Larsson återvände till svensk ishockey inför den gångna säsongen och hade en framträdande roll i Mora. Forwarden gjorde 45 poäng (20+25) på 46 matcher och var dessutom assisterande lagkapten i klubben.

– Ludvig hade en jättebra säsong och spelade en stor roll i deras framgångar. Ludvig är en väldig dynamisk tvåvägscenter som kommer bidra med mycket. Han är en bra kille, väldigt smart. Han kommer bli en stor del av vårt lag, säger Chris Abbott.

Efter säsongen 2013-14 åkte Larsson över till USA och NAHL-klubben Lone Star Brahmas. Efter en säsong i klubben gjorde han tre år på Merrimack College och en för Penn State University i NCAA, den högsta collegeligan i USA, och noterades för totalt 70 poäng (33+37) på 130 matcher. I slutet av säsongen 2018-19 skrev han för Binghamton Devils i AHL. Där spelade han också under 2019-20.

– När jag var klar med min gymnasieutbildning stack jag över och spelade juniorhockey i Dallas. Därifrån blev jag rekryterad till en skola i Boston. Jag spelade där i tre år innan jag bytte till Penn State för mitt sista år. Efter det fick jagett AHL-kontrakt och spelade ett år där. Det gick lite halvknackigt så jag bestämde mig för att åka tillbaka till Sverige för en nystart, säger Larsson.

Se en längre intervju med Larsson här:

Fakta: Ludvig Larsson Position: center Skjuter: vänster Längd: 182 Vikt: 85 Moderklubb: Limhamn