• Huvudsponsorer

Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 14 Mars Mar
Söndag Sön 15 Mars Mar

Nytt toppmöte i Catena Arena på torsdag

8 oktober 2019 13:41
Inför match

På torsdag väntar ett nytt toppmöte i Catena Arena. Vi tar emot tabelltrean Djurgården i en högintressant SHL-match. Intresset för matchen är stort, vi har några få sittplatser kvar samt knappt 400 stå – så det är hög tid att köpa en biljett om du inte redan har en.


Rögle har fått en härlig start i årets SHL-säsong, i lördags besegrades Frölunda på bortaplan i en tidig seriefinal och serieledningen befästes ytterligare.
På torsdag återvänder laget till Catena Arena för en ny intressant utmaning då tabelltrean Djurgården kommer på besök. Vi förväntar oss ännu en gång en välfylld och högljudd hemmaborg.
Intresset för matchen är stort. Vid middagstid på tisdagen fanns endast ett fåtal sittplatsbiljetter kvar samt knappt 400 biljetter kvar på ståplats.
Har du inte redan biljett så köper du som vanligt enklast på nätet, https://rbk.ebiljett.nu eller i Kundcenter, öppet vardagar 10-14. Du kan även ringa, 0431-55 89 02.

Det är fullsatt i Arenarestaurangen men vi har bord kvar i Rix FM-baren. Då är bordet ditt även i pauserna och du beställer mat i förväg från en speciell meny. Rix FM-baren öppnar 17:30. Tänk på att du behöver biljett till matchen också.
Du bokar bord genom att ringa 0431-55 89 40 eller mejlar [email protected]. Vill du boka bord i Arenarestaurangen till annan match så gör du det på samma sätt.

I foajén finns bland annat Heberleins som ställer ut. I Kids Zone finns som vanligt en hel del att göra för våra yngre besökare. Vi har simulatorspel och Elgiganten är på plats och erbjuder möjlighet att spela tv-spel.

Tänk på att samåka till matchen eller ta bussen för miljöns skull. Du vet väl att du kan åka med Skånetrafiken till och från SHL-matcherna i Catena Arena? Ta matchbussen, linje 84. Visar du ditt Säsongskort så åker du gratis. Tidtabell finns på hemsidan.
Åker ni bil till matchen och är 4 eller fler i bilen så bjuder grönvithållbarhet på parkeringsavgiften.
Vi ses på torsdag kväll i Catena Arena!