• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Fredag Fre 25 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt

Adam Edström redo till premiären

15 september 2020 16:03
A-lag

Med fyra dagar kvar till SHL-premiären hemma mot Linköping ger anfallaren Adam Edström ett glädjebesked. "Jag är redo för premiären", säger Adam efter tisdagens träning. Även lagkapten Mattias Sjögren kör med laget och närmar sig en comeback.


Adam Edström har missat hela försäsongen på is. 20-åringen skadades en timme in på första ispasset men i förra veckan var han äntligen tillbaka i full träning och efter tisdagens träningspass ger han ett skönt besked:
– Jag är helt frisk, det känns bra i kroppen och jag är tillgänglig för spel på lördag. Men det är upp till tränarna om de tar ut mig, säger Adam.
Han fortsätter:
– När jag skadade mig blev jag först besviken. Men jag har jobbat hårt i gymmet och fått mycket bra hjälp i min rehabträning av Erik (Olsson, fystränaren) och Christopher (Alvengrip, fysioterapeut). Men nu är jag ganska trött på att köra för mig själv, det är annorlunda att träna med laget och roligare, säger Adam.

Adam kom till Rögle inför förra säsongen och svarade för en stark säsong, hans första hela i SHL. Inför andra året har Adam tränat hårt och målmedvetet och bland annat lagt på sig ytterligare muskelmassa.
– Det har känts bra och jag är riktigt sugen på att spela match. Jag är redo att hoppa in i hetluften direkt, säger han med ett leende.
Röglespelarna har kört på hårt under veckans två första dagar för att nu släppa lite på träningen inför lördagens premiär. Glädjande är att samtliga spelare varit med på veckans båda ispass, även lagkaptenen Mattias Sjögren. Mattias tvingades till ett ingrepp efter förra säsongen och har rehabtränat sedan dess. Nu har han varit med på två hela lagträningar och närmar sig att bli spelklar även om det troligen dröjer lite längre än i Adams fall.