Stort engagemang på Rögle BK:s AST-hub
Publicerad: 2021-09-17
Igår arrangerades A Sustainable Tomorrow, Sveriges största hållbarhetskonferens, för åttonde året i rad. Genom det digiloga formatet livesändes konferensen ut till ett antal hubbar runtom i Sverige som möjliggjorde för över 5000 människor att delta.

Tillsammans med Öresundskraft och ett antal samarbetspartners arrangerade Rögle BK en av de cirka 40 hubbarna runtom i Sverige under namnet #tillsammansför17. Närmare 60 personer från regionen tog sig till hubben som höll till på Hus 57 för att ta del av konferensen och inspirerande talare som Fredrik Reinfeldt, Laura Storm med flera.

På hubben samlades representanter från såväl näringsliv, kommuner och föreningsliv för att dela kunskap och skapa nätverk för ökad samverkan kring hållbar utveckling.

Vi vill rikta ett stort tack till vår utvecklingspartner Öresundskraft som möjliggjorde hubben, till våra samarbetspartners i projektet; SPP, Ängelholms Näringsliv och Hittarps IK samt till alla deltagare som bidrog till ett högt engagemang och intressanta samtal under dagen!

Läs mer om A Sustainable Tomorrow här.

Jacqueline Magnusson