Torsdag Tor 24 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 16 April Apr
Måndag Mån 18 April Apr
Onsdag Ons 20 April Apr
Fredag Fre 22 April Apr
Söndag Sön 24 April Apr
Tisdag Tis 26 April Apr
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Full pott för Rögle eSport mot Djurgården

24 januari 2022 21:40
Rögle Esport

Måndagens dubbelmöte med Djurgården slutade med två näst intill perfekt genomförda Rögleinsatser. De grönvita tog hem full pott och fyra viktiga poäng, sedan man vunnit de bägge matcherna med 3-0, respektive 2-0.


Framförallt var det i det defensiva arbetet de grönvita briljerade mot Djurgården. Totalt släppte man bara till sex skott på lika många perioder, där de flesta av avsluten var tämligen vassa. Röglemålvakten Christian Schubert - som stod sysslolös stora delar av kvällen - klev dock fram med några riktigt vassa räddningar, vilket också genererade de två första nollorna i Rögletröjan.

I andra änden av isen var det främst Jesper Andersson som utmärkte sig. Forwarden stod för två riktigt vackra mål, ett i vardera match. Först fastställde han slutresultatet till 3-0 i den första matchen, sedan han fullständigt lurat bort sin back med en stoppfint och avslutat med ett skott från nära håll - därefter var det Anderssons klubba som var sist på pucken sedan man slitit upp Djurgårdens försvar med flera vackra passningar.

– Skönt att ta första fullpoängaren. Vi har gjort framsteg för varje omgång, och jag känner att vi blir mer och mer samspelta för varje match som går, summerar Rögleforwarden Melvin Gustafsson måndagens omgång.

Nästa omgång av eSHL spelas på fredag, då det vankas två heta Skånederbyn. Malmö har hittills gått obesegrade genom de fyra första omgångarna, och toppar tabellen. Matcherna ser Ni på C-More med start 20:15

Målskyttar: Jesper Andersson X2, Kevin Berg, Aaro Ruuhinen, Melvin Gustafsson