• Huvudsponsorer

Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Idag 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov

Ny seger för J20

23 september 2020 10:29
J20

Rögle J20 tog säsongens andra trepoängare när man besegrade Karlskrona med 7-4 (3-1, 2-3, 2-0) på hemmaplan. Efter ett tidigt ledningsmål hade Rögle greppet om matchen hela tiden.


J20 har fått en bra start på höstens sereiespel. Fem matcher är spelade och laget har tagit poäng i samtliga maatcher, totalt tio poäng av 15 möjliga.
I hemmamötet mot Karlskrona tog man ledningen efter drygt två minuter genom backen Philip Törnqvist. Gästerna kvitterade till 1-1 men med två mål i periodens slutskede genom William Gustafsson och Hampus Karlsson kunde hemmalaget gå till pausvila med en 3-1-ledning. Melvin Wennström utökade till 4-1 bara 33 sekunder in på andra och Melvins andra mål för kvällen innebar en 5-2-ledning. Men innan andra var slut så hade gästerna fått göra två mål till och hemmaledningen var endast ett mål, 5-4.
– Vi slarvade runt linjerna, förlorade närkamper och blev alldeles för bekväma. Karlskrona utnyttjade vår passivitet och satte press på oss och kunde komma närmre i målprotokollet, säger tränare Charlie Thermaenius.
I tredje hittade Rögle tillbaka till sitt spel och kunde gå ifrån till en 7-4-seger efer mål av Kevin Engvall och William Gustafsson.
– Sammanfattningsvis är vi nöjda med tre poäng, men om vi ska bli framgångsrika över tid så måste vi spela enligt de riktlinjer och krav som vi själva kommit överens om varje match. Nu laddar vi om för nästa match på fredag då vi möter Växjö borta, avslutar Charlie.