Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Fredag Fre 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Onsdag Ons 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Tisdag Tis 2 November Nov
Onsdag Ons 3 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Söndag Sön 7 November Nov
Onsdag Ons 17 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

Rögle förlänger med Daniel Widing

26 oktober 2016 12:29

Rögle BK förlänger med anfallaren Daniel Widing som togs in i oktober. På onsdagen skrev han på ett nytt kontrakt med Rögle BK som sträcker sig även över nästa säsong, 2017/18.


– Jag har trivts bra från allra första början så jag är glad att vi kommit överens om den här lösningen, säger Daniel Widing.

När skador, sjukdomar och avstängningar hopade sig tog Rögle in rutinerade anfallaren Daniel Widing, 34, på ett korttidskontrakt. Det gällde oktober månad och nio matcher.

I morgon, när Rögle möter Djurgården borta, så skulle det egentligen vara Daniels sista match. Men nu har han och klubben kommit överens om en förlängning som sträcker sig även över nästa säsong, 2017-18.

– Det känns skönt att veta vad jag ska göra en längre tid. Nu ska jag ordna ett boende så att hela familjen kan komma ner, säger Daniel.

Daniel har imponerat i Rögle. Hans rutin, arbetsmoral och goda humör har bidragit både på och utanför isen. Han har även varit produktiv, på de fyra senaste matcherna har Daniel gjort två mål och fyra assist och snabbt blivit en favorit hos Rögles supportrar.

– Produktiviteten är lite överraskande. Men jag spelar med bra killar som och jobbar man hårt så brukar det hända bra saker.

När Daniel kom in i Rögle så var det mitt i en lång förlustsvit som nu har vänts.

– Jag kände att det finns potential i det här gänget. Laget är ungt och spännande. Jag tror jag kan bidra lite med min rutin till de yngre killarna, även vad gäller livet utanför isen, säger Daniel.

Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson är mycket nöjd med Daniel:

– Vi är jättenöjda med vad Daniel har presterat. Han har bidragit med fart, erfarenhet och entusiasm. Han har gått direkt in i gruppen och gör alltid ett hundra procentigt jobb, träning som match, säger ”Masken”.