Bildspecial från årets Sommarcamper
Publicerad: 2019-08-09
Röglecamp 2019
Sex camper, 18 dagar, 162 ispass, 108 fyspass och 394 deltagare är några imponerande siffror för årets Sommarcamper i RögleAkademins regi. Sent på fredagseftermiddagen skickade campansvarige Arne Nilsson hem sommarens sista campdeltagare.

– Det har varit intensiva men roliga veckor. Det har flutit på bra och vi känner att vårt koncept är uppskattat. Det är många återkommande deltagare och flera har redan anmält sig till Höstlovscampen, säger Arne Nilsson som är en av två campansvariga.
För att genomföra camperna krävs det också ledare och annan personal. Här är lite fler siffror: Under campveckorna har 16 istränare varit i tjänst plus 14 gruppledare, två fystränare från Crossfit Ängelholm, en materialförvaltare och fyra i köket har sett till att alla deltagare får mat och dryck under dagarna.
Nu drar säsongen igång för alla ungdomslag samtidgt som planeringen för kommande camper under säsongen är i full gång. Först väntar Höstlovscampen 29-30 oktober, därefter Jullovscampen 2-3 januari och Sportlovscampen 17-18 februari 2020. Anmälningssidan för dessa camper har öppnat – du hittar den här plus info om camperna.
RögleAkademin tackar alla deltagare och ledare/personal för årets Sommarcamper.

Lasse Mauritzson