• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov

Höglander får AIA:s pris som Årets junior

14 mars 2019 21:30
AIA-pris

Blott 18 år gammal men redan en av ligans mest sevärda och spännande spelare – Röglejunioren Nils Höglander har redan under sin första SHL-säsong etablerat sig på den högsta nivån. På torsdagskvällen fick anfallaren ta emot supporterföreningen AIA:s pris som Årets junior i Rögle.


– Jag är stolt och glad över det här priset, kul att man uppskattas för det man gör på isen, säger Nils Höglander.

För nionde året i rad uppmärksammar Angel Island Army Rögles juniorverksamhet genom att utse Årets junior. Priset till Årets junior 2018-19 delades ut på torsdagskvällen i Lindab Arena innan sista grundseriematchen mellan Rögle-Skellefteå. Årets pristagare Nils Höglander fick motta stora ovationer från publiken som hyllade en av sina grön-vita favoriter.
I kriterierna för att bli årets junior ingår bland annat positiv hockeyutveckling under säsongen och ett stort Röglehjärta. I juryn sitter AIA:s styrelse.
Nils har under säsongen hårdbevakats av en stor mängd scouter från samtliga NHL-organisationer och tippas gå högt i sommarens NHL-draft.
Nils är en stor talang som är seriös och ambitiös – han stannar ofta kvar och tränar extra på isen efter att den gemensamma träningen är avslutad.

Så här lyder AIA:s motivering:
"Årets junior har bländat oss alla med sin stora talang och har bjudit på många lekfulla sätt att lura bort motståndarna och göra mål på. Han har tagit stora kliv under säsongen och trots sin unga ålder känns han som en lugn och rutinerad spelare. Fortsätter han spela såhär kommer han att vara hett eftertraktad i sommarens NHL-draft. AIA hoppas att få fortsätta njuta av Bockträsks egen hockeykung i Rögles färger ett bra tag till."
Nils Höglander fick en graverad klocka och prisutdelare var Jenny Karlsson och Alexander Gottschalk från AIA.